Søren Okholm
ok e1557398662429

Del på de sociale medier

Søren Okholm - på video

Søren Okholm's filer

Pressefoto
Pressefoto

Søren Okholm - Kirkekoncerter 2021

En mand med varm og indfølende sangstemme

Søren Okholms Kirke-Covers er en af de bedste og mest alsidige løsninger til fantastiske koncertoplevelser med rytmisk musik i kirken. Oplev unikke fortolkninger af kendte kunstnere nøje tilpasset kirkerummets akustik og stemning. Søren Okholm er som sanger utrolig alsidig og bliver ofte engageret som solist i forskellige sammenhænge. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange.

Søren er opvokset i Middelfart og startede dér sin musikalske karriere med klaver- og sangundervisning i den lokale musikskole. I 1998 blev han optaget på Det Fynske Musikkonservatorium, og i 2004 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger og musiklærer. Efter endt uddannelse har Søren ernæret sig som freelance sanger og musiker.

Han er forsanger i en håndfuld bands, optræder jævnligt som solist med forskellige orkestre og har også medvirket i forestillinger på Odense Teater. Søren har bl.a. optrådt sammen med Lis Sørensen, Peter A.G., Søs Fenger, Shaka Loveless, Erann DD, Monique, Bobo Moreno, Dicte, Søren Huss, Zididada m.fl.

Han bevæger sig ubesværet rundt i forskellige genrer som pop, rock, jazz, soul og besidder en legesyg musikalitet, der gør at ikke to koncerter er ens. Han formår altid at komme ud over scenekanten og ind under huden på publikum med sin varme og indfølende sangstemme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Okholm, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Søren Okholm ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Søren Okholm til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
erik-grip-bifald

▶︎Erik Grip

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.