Tlf. 7026 0100

arsis-trio-cover-bifald

Arsis Trio

Arsis er en utraditionel trio bestående af sang, cello og klaver/orgel. Gruppen skaber en forbindelse mellem den klassiske og den rytmiske musikverden, baseret på medlemmernes forskelligartede musikalske baggrunde.

Deres koncertformater er tilpasset de skiftende sæsoner, spillestedet og den specifikke kontekst for hver optræden. De stræber efter at engagere deres publikum og har derfor indarbejdet fællessang som en fast del af deres koncerter.

Vinter – en meditativ koncert
Denne meditative vinterkoncert fokuserer på nærvær og melodiske toner, der resoneres i kirkens hvælvinger. Trioen tilbyder en koncertoplevelse, hvor publikum kan fordybe sig i musikalsk kontemplation med cello, vokal, orgel og klaver. Musikken, komponeret af bl.a. Fauré, Massenet, Pärt og Messiaen, er designet til at fremkalde ro og bevægelse. Koncertens tema er inspireret af den kristne faste fra askeonsdag til påske, med en hensigt om at fremme åndelig refleksion ved at fravige materielle overskud.

Forår – en fejring af lyset
Foråret markerer lysets tilbagevenden, der oplyser byens gader og naturens skønhed med et ærligt sølvskær. Deres forårskoncert fejrer den nordiske vår og spiller på lysets og mørkets dynamik samt forventningens glæde. Programmet spænder fra klassiske nordiske komponister som Grieg, Sibelius og Nielsen til nordisk jazz med kunstnere som Jan Johansson og Lars Jansson.

Sommerkoncert
Deres sommerkoncert indfanger sommerens varme stunder med musik, der spænder fra klassiske franske komponister som Ravel og Debussy til mere rytmiske sydeuropæiske og brasilianske melodier som choro og samba, samt jazz-improvisationer.

Efterår – en følelsesladet farvepalette
Efteråret bringer en rigdom af farver og sødme, mens det også varsler den kommende vinters mørke. Denne koncert fokuserer på passion og længsel, med musik fra klassisk spansk repertoire af Enrique Granadas og Manuel De Falla, argentinske tangoer og udvalgte jazzstykker, herunder egne værker. Det spanske sprog og udvalgte danske sange fra efteråret og sensommeren væver sig gennem programmet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Arsis Trio er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
arsis-trio-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere