Tlf. 7026 0100

gospel-sisters-cover-bifald

Gospel Sisters

Træd ind i kirkerummet og lad dig omslutte af den himmelske klang fra Gospel Sisters, et professionelt gospel-ensemble, der vækker sjælen og fylder rummet med begejstring. Dannet i 1994, har Gospel Sisters leveret mere end 300 gospelskoncerter, og deres kraftfulde stemmer har lydt både nationalt og internationalt. Oplev denne unikke kombination af talentfulde sangere, når de sammen med pianisten Kristof Jasic, skaber en uforglemmelig gospeloplevelse.

Gospel Sisters består af tre dygtige gospelsangere, Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager, der tilsammen danner en harmonisk enhed af stemmer. Deres musikalske rejse begyndte i gospelkoret Unity, grundlagt af Radio/TV-manden Georg Julin, og har siden udviklet sig til en imponerende karriere inden for gospelgenren.

Baggrund:

Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager har ikke kun markeret sig som en del af Gospel Sisters, men har også indgået i forskellige musikalske sammenhænge, herunder den danske udgave af Disneyfilmen Hercules. Søstrene Anette W. Vesterager og Susanne W. Kalvåg har også været en del af den internationalt anerkendte duo Kiwi & Tess samt vokalkvartetten Confetti. Deres imponerende baggrund og erfaring skaber en koncertoplevelse af højeste kvalitet.

Repetoire:

Gospel Sisters’ repertorie spænder vidt og omfatter velkendte gospelklassikere, hjertevarmende ballader og dynamiske uptempo-numre. Deres optræden er ikke kun begrænset til koncerter, da de også har turneret med skolekoncerter og skabt en forbindelse med et yngre publikum, der får lov til at opleve kraften og glæden ved gospelens budskab.

Forstærket af den talentfulde pianist Kristof Jasic, får Gospel Sisters mulighed for at skabe en fuldtonet og stemningsfuld oplevelse. Kristof Jasic har gennem sin karriere bevist sit musikalske håndværk og evne til at skabe den perfekte akkompagnement til gospelsangernes stemmer.

Oplev en gospelskoncert med Gospel Sisters, der bringer liv, glæde og åndelighed til kirkerummet. En musikalsk rejse, der beriger sjælen og forener alle i fællesskabet af gospelens kraftfulde budskab.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gospel Sisters er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
gospel-sisters-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere