Tlf. 7026 0100

steven-hart-cover-bifald

Steven Hart

Mød Steven Hart – den fascinerende sanger med en stemme, som ikke bare synger, men fortæller historier. Steven er en mand med en usædvanlig musikalsk palette, som bringer en verden af lyde til dine ører og hjerte. Med rødder strækkende fra det dansk-amerikanske til det afrikanske, indfanger Steven essensen af gospel, jazz, pop, bossa, soul og de elskede danske sange fra før og nu, hvilket skaber en uforglemmelige oplevelse.

Hans talent strækker sig over næsten tre oktaver, hvilket ikke kun viser hans tekniske kunnen, men også den emotionelle dybde han kan bringe til hver en note. Men Steven er mere end hans stemme; han er en historiefortæller, der bruger sin baggrund og sine passioner til at formidle musik, der rører ved sjælen. Fra de dybe toner af gospel til de livlige rytmer af bossa, hver optræden er en rejse gennem et rigt musikalsk landskab.

Steven er den perfekte kunstner til at løfte din kirkekoncert eller private arrangement til et højere niveau. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en begravelse, eller et andet særligt øjeblik, så har Steven Hart evnen til at skabe en atmosfære, der omfavner og fejrer livets store øjeblikke. Hans evne til at involvere og engagere publikum gør hver optræden personlig og mindeværdig.

Lad Steven Harts stemme fylde rummet og skabe en uforglemmelig atmosfære til dit næste arrangement. Book en koncertoplevelse, der bygger bro mellem generationer og genrer, og som efterlader et varigt indtryk på alle, der har fornøjelsen af at lytte.

Koncerter

Oh Happy Day – Etta Cameron – en hyldestkoncert

Kendte gospelnumre, evergreens og pop fra Etta Camerons repertoire, bl.a. Down By The Riverside, Summertime, Smile, What A Wonderful World, This Little light Of Mine, Oh Happy Day og Michael Jackson fællessang. Steven Hart var i mange år korsanger, praktisk medhjælper og personlig assistent for Etta Cameron. Han oplevede hende utalige gange ved bl.a. mere end 700 koncerter og turnéer, musikprøver og pladeindspilninger og fik et særligt indblik i det store menneske og den store kunstner, hun var. – Vokal med pianist og congas. Varighed maks. 90 min

Fra Grundtvig til Kim Larsen – Koncert med danske sange, evergreens og hits

At leve er at rejse … ind i musikken

Koncert med kendte nyere og ældre numre fra den danske sangskat fremført med jazz- og soulfeeling. På repertoiret er numre som, Tusind stykker, Susan Himmelblå, Buster, Regndans, En enkelt sang om frihed, Noget om helte, Man binder os på mund og hånd, Lille Guds barn, Hvorfor er lykken så lunefuld, Mandalay, og Sommer i Europa af Rasmus Nøhr. Sangene ledsages af relevante oplysninger.

En koncert med en spændende fortolker kendt for sin dybe stemme, som både behersker det meget kraftige og det stille og sjælfulde. Steven Hart har amerikansk/afrikansk baggrund og er vokset op i Danmark med masser af sang i bl.a. skolen, søndagsskolen og gymnasiet.Han har mere end 40 års erfaring som solist og var også sanger i gospelsangerinden Etta Camerons eget kor. Steven holderrigtigmeget af at synge vores dejlige hjemlige sange og har en evne til at få folk til at føle sig godt tilpas og deltageaktiv i koncerten. Han eren kunstner som giver sangene deres eget udtryk og for ham er denne koncert en oplagtmulighed for at videreføre den danske sangskat – Vokal, duo eller trio. Maks. 90 minutter.

Sammen om sangen

– Fællessang med eller uden koncert

Positivt, hyggeligt musikalsk samvær i trygge rammer, hvor alle kan være med, også de helt uerfarne. Vi skal synge en masse lette, kendte danske og amerikanske sange efter tekster. Indimellem vil Steven Hart optræde med et par solonumre, hvor gruppen synger med på omkvædet. Der er mulighed for at supplere fællessangene med lettere opvarmnings- og sangøvelser.

Som et kuriosum kan nævnes, at der harværet deltagere, som ikke sang, men som bare ville være med og mærke stemningen først. Det er der også plads til.

På repertoiret er numre som Susan Himmelblå, Tusind stykker, Mandalay, Down By The Riverside, Kumbaya My Lord. Hvis der er basis for det, synger vi et par lidt sværere numre som f.eks. Heal The World af Michael Jackson.

Med pianist/duo. Fra ca. 8 deltagere. Varighed fra ca. 60 min.

Med Koncert

Fællessang-forløbet kan afsluttes med en koncert, hvor gruppen optræder for f.eks. familie og venner. Undervejs synger Steven Hart et par solonumre, og publikum får også mulighed for at være med på et par fællessange og synge vekselsang med Steven og sanggruppen. Med pianist/duo. Varighed fra 60 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steven Hart er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
steven-hart-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere