Tlf. 7026 0100

dorthe-elsebet-larsen-cover-bifald

Dorthe Elsebet Larsen

En verden af musikalsk fortryllelse og dybde med Dorthe Elsebet Larsen. Dorthe er ikke bare en stemme – hun er en fortæller, en guidende lysglimt gennem musikkens rige univers.

Oplev en magisk aften med en blanding af velkendte toner fra musicals som “My Fair Lady” og “The Sound Of Music”, operetter som “Flagermusen” og “Den Glade Enke”, samt betagende opera-toner som den hjerteåbnende “O Mio Babbino Caro”.

Dorthe Elsebet Larsen, en stjerne med rødder i Det Kongelige Teater, forstår kunsten at formidle musik med en dyb forståelse og en kærlighed til det, hun gør. Hendes stemme, beriget med års erfaring som solist på nationale og internationale scener, fylder rummet med nærvær, glæde og en magnetisk tiltrækningskraft.

Uanset om det er på de store teaterscener eller i mere intime omgivelser, skaber Dorthe en stemning af ren musikalsk fordybelse. Hun tilpasser sit repertoire til hver enkelt begivenhed, så publikum altid får en personlig og mindeværdig oplevelse.

Dorthe Elsebet Larsen er ikke bare en sangerinde – hun er en historiefortæller gennem musikken, og hver koncert er en rejse, som publikum aldrig vil glemme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dorthe Elsebet Larsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
dorthe-elsebet-larsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere