ann-mette-elten-cover-bifald

Ann-Mette Elten

En harmonisk fusion af stemme og guitar i kirken.

Træd ind i en atmosfære af musikalsk hengivenhed og dyb følelsesmæssig forbindelse med duoen Ann-Mette Elten og guitarist Niels Kirkegaard. Denne særlige sammensmeltning af Ann-Mettes fortryllende stemme og Niels’ raffinerede guitarkunst skaber en magisk oplevelse, der fylder kirkerummet med intimitet og musikalsk højtidelighed.

Duoen formår at skabe en stemning af nærhed og åndelighed i kirkerummet. Ann-Mettes stemme, fyldt med følelsesmæssig dybde, kombineret med Niels’ fingerspil på guitaren, skaber en helligt øjeblik, hvor lytterne inviteres ind i en musikalsk meditation. Stemningen er både sublim og jordnær, som om musikken bringer himmel og jord tættere på hinanden.

Baggrund:

Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard er en duet drevet af deres fælles passion for musik og kirkerummets unikke atmosfære. Ann-Mettes dybt bevægende stemme møder Niels’ virtuositet på guitaren i en symbiotisk union, der bringer en ny dimension af musikalsk skønhed til publikum.

Repertoire:

Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard’s repertoire spænder bredt og omfavner forskellige genrer. Fra poetiske ballader til nænsomme akustiske arrangementer bringer de en mangfoldighed af musik, der appellerer til sjælens og hjertets rige. Deres udvælgelse af sange er nøje afstemt for at skabe en musikalsk rejse, der berører og bevæger lytterne.

Kirkekoncerter:

Oplev duoen live i kirken, hvor deres musik folder sig ud i et smukt samspil mellem stemme og guitar. Kirkekoncerterne er en invitation til at fordybe sig i øjeblikket og lade musikken guide sjælen. Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard skaber en unik oplevelse, hvor publikum føler sig forankret i det musikalske øjeblik.

Tag del i den musikalske bøn, som Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard skaber sammen. Deres kirkekoncerter er et møde mellem stemme og streng, der inviterer dig til at lade musikken åbne hjertet og sjælen. En sublim fusion af kunst og åndelighed venter på dig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ann-Mette Elten er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
ann-mette-elten-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere