Tlf. 7026 0100

kurt-ravn-bifald

Kurt Ravn

Sangeren/Fortælleren med den magiske stemme

Træd ind i en verden af musikalsk fortælling, hvor hver tone er en rejse gennem livets historier, og mød den legendariske sanger Kurt Ravn. Med en stemme, der bærer årtiers erfaring og en kunstnerisk dybde, har Kurt Ravn markeret sig som en af Danmarks mest højt respekterede og elskede fortællere gennem musik.

Kurt Ravn har efterladt et uudsletteligt aftryk på den danske musikscene og er en af de store ikoner inden for genren. Med et fortsat engagement i at dele musikalske fortællinger er Kurt en kunstner, der ikke blot har formet fortiden, men også bidrager til at skabe en klangfuld fremtid.

Oplev Kurt Ravn som en musikalsk fortæller, lade dig fordybe i hans rørende historier og mærke stemningen af en kunstner, der med sin stemme og musik bryder tidens grænser. Han er ikke blot en sanger; han er en fortæller, hvis ord og toner lever videre gennem generationer.

Baggrund:

Kurt Ravn’s musikalske rejse begyndte som en fascination af historiefortælling gennem sang. Fra hans tidlige dage til hans solokarriere som en auteur af danske viser, har Kurt formået at formidle sjæl og substans i hver eneste sang.

Kurt Ravn bærer på en stemme, der bærer historiens vægt og samtidig flyver frit i musikkens magiske sfære. Med en dyb, varm baryton har han evnen til at indfange publikum og bringe følelserne frem i selv den mest subtile melodi. Kurt Ravn’s stemme er en tidløs skat i dansk musikhistorie.

Repertoire:

Med et omfattende repertoire, der spænder fra folkesange til egne kompositioner, har Kurt Ravn demonstreret sin alsidighed som kunstner. Hans tekster, ofte inspireret af danske forfattere og historier, beriger lytterne med lag af mening og dybde. Han er en mestermusiker, der forener tradition med nyskabelse.

Live Oplevelser:

Oplev Kurt Ravn på scenen, hvor hans musik tager form som levende fortællinger. Hans liveoptrædener er intime og gennemsyrede af autenticitet. Kurt skaber en atmosfære, hvor publikum bliver en del af den musikalske rejse, og hver koncert er en fejring af dansk musikhistorie.

Find billetter til hans koncerter her

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kurt Ravn er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kurt-ravn-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere