Untitled

Del på de Sociale Medier

Historien om Frank Sinatra

Da Karsten var 12 år gammel, tog storebror ham med til enkebal på Låsby kro, en lørdag eftermiddag, hvor broren var oppe at synge ”My way” med orkesteret Woodoo. Han sang den for at blære sig over for sin lillebror, og det gjorde stort indtryk. Dette blev startskuddet til spirende interesse for crooner-sang og Sinatra i det hele taget.

Frank Sinatra er ligesom Elvis Presley og Beatles en af de største helte i Karstens musik og sang-univers. Frank har, med sin unikke sangteknik og timing, været læremester og inspirationskilde, en man altid kan søge tilbage til og blive bedre af at høre på og lære af. Sangen ”My Way” er også gået hen og blevet Hr. Holms kendingsmelodi, en showstopper og det perfekte ekstranummer.

Det har været siden han første gang sang den på Vestbirk højskole i smoking, til et frontshow alla Bob Hope og Frank Sinatra under krigen. Han var kongen af cool og crooneren over alle croonere med fast plads på hitlisterne gennem 6 årtier, og stjerne på filmlærredet i næsten lige så lang tid. Mændene kunne se sig selv i ham, og kvinderne elskede ham, de fleste på afstand som fans, publikum og tilskuere, men en hel del som elskerinder.

Francis Albert Sinatra blev født 12. december 1915 som enebarn i en familie med sicilianske aner i Hoboken, New Jersey. Faderen var bokser, moderen politisk engageret og med en sidegesjæft, hvor hun foretog aborter på unge kvinder med uønskede graviditeter. Kvinderne var vilde med ham, og gennem hele sit liv var Frank Sinatra da også en rigtigkvindebedårer. Han var gift fire gange. Første gang med Nancy, som han fik sine tre børn med, Nancy, Frank Jr. og nogle år senere Christina, kaldet Tina. Han havde et stormfuldt forhold og kort ægteskab med den sensuelle skuespillerinde Ava Gardner, senere giftede sig med den purunge Mia Farrow. I 1976 giftede Sinatra sig så for sidste gang med Barbera Marx.

Frank Sinatra optrådte for sidste gang i 1995. Den 14. maj 1998 døde han af et hjerteanfald, 82 år gammel. Hans stemme står tilbage – som absolut enestående. Alt det og meget mere kommer Karsten Holm ind på i ”Historien om Frank Sinatra”.

Han vil fortælle historien om manden, synge nogle af sangene, kort sagt tegne et portræt. Det bliver en vekselvirkning mellem foredrag og de fantastiske sange. Der vil sange fra 40’erne til 90’erne, sange som: I’ll never smile again, My way, Strangers in the night, Night and day New York, New York, One for my baby and one more for the road, In the wee small hours of the morning og mange flere………..

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Karsten holm sinatra

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører