Tlf. 7026 0100

beatles-i-kirken-cover-bifald

Beatles i kirken

På en åndelig rejse med The Beatles

Oplev koncertfortællingen “Beatles i kirken,” der tolker nogle af de stærke og eftertænksomme sange fra The Beatles og deler historien om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på livets store spørgsmål.

I februar 1968 begav The Beatles sig til Indien – ikke for at give koncerter, men for at meditere og suge til sig af visdom fra guruen Maharishi Mahesh Yogi. Interessen for det spirituelle og eksistentielle var særligt dybt for John Lennon og George Harrison. Dog vendte alle fire medlemmer hjem med ny indsigt, og opholdet i Indien blev en kreativ banebrydende periode for de fire Beatle.

Koncertfortællingen inkluderer sange, der udsprang af Indien-opholdet, såsom George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps,” Paul McCartneys “Mother Nature’s Son,” Ringo Starrs “Don’t Pass Me By,” og John Lennons “Jealous Guy,” der oprindeligt hed “Child of Nature.”

Repertoire:

Repertoiret omfatter også “Across The Universe” (Lennon/McCartney), der med linjerne “Jai Guru Deva” hylder Beatles’ indiske guru. Publikum vil dog ikke blive snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder, såsom “In My Life,” “Eleanor Rigby,” og “Dr. Robert.” Der er også plads til hits som “Can’t Buy Me Love.” Enkelte sange fra perioden efter The Beatles’ opløsning er også inkluderet, såsom Paul McCartneys “My Valentine” fra 2012 og John Lennons “Grow Old With Me” fra 1980.

Beatles startede som rock’n’roll-stjerner i Liverpool og Hamburg, steg til verdensomspændende superstjerner med gudestatus og tog i 1968 på en rejse for at meditere og finde en dybere mening med livet end blot penge og succes. Musikken var imidlertid altid med på rejsen og inspirerede til nogle af gruppens mest ikoniske sange.

Bag “Beatles i kirken” står det samme talentfulde hold, der med succes har turneret med koncertfortællinger om Johnny Cash og Leonard Cohen de seneste år: Karsten Holm (vokal, guitar), Bjørn “Bønne” Petersen (bas, kor), Knud Erik “Fuddi” Steengaard (violin, bratch, mandolin, kor), og Martin Blom (guitar, kor). Træd ind i kirkerummet og lad dig fordybe i The Beatles’ musikalske arv på denne unikke åndelige rejse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Beatles i kirken er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
beatles-i-kirken-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere