Tlf. 7026 0100

cash-i-kirken-bifald

Cash i kirken

Bob Dylan udtrykte det således om Johnny Cash: “Han var som Nordstjernen – du kunne styre dit skib efter ham.” Rick Rubin tilføjede: “Hans storhed lå ikke kun i, at han var en stor sanger og sangskriver – hvilket han var – men det er ikke derfor, vi elsker ham. Vi elsker ham, fordi han var et stort menneske, og hans menneskelighed skinnede igennem hans arbejde. Hvis han havde været arkitekt, ville vi også have elsket ham for det.”

Engle og dæmoner forenes med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band præsenterer “Cash i kirken”. Et musikalsk foredrag om Johnny Cash og den konstante kamp mellem det religiøse og livets skyggesider, der drev ham som kunstner.

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med “Elvis i kirken”, der har været en stor succes. Nu er Karsten Holm aktuel med et nyt koncertforedrag om endnu en gigant inden for amerikansk populærmusik: Johnny Cash.

“Cash i kirken” udforsker Johnny Cash og de indre stridigheder, han kæmpede med hele sit liv, og som materialiserede sig i de bemærkelsesværdige sange og fortolkninger, han efterlod til verdenen. Karsten Holm guider os gennem Cash’s tro, dæmoner, stofmisbrug og alkohol, og hans konstante kamp mellem det gode og det onde.

Fortællingen inkluderer det øjeblik, hvor Gud redder Cash, der havde besluttet at begå selvmord i en grotte. Det er beretningen om, hvordan Cash ser lyset, Guds lys, da hans egen lommelygte udslettes. Det er historien om hans forhold til kærligheden, hans elskede og familien, samt hans forbindelse til de udstødte og fattige. Cash var en forkynder på sin egen unikke måde, og hans eftermæle er et vidnesbyrd om en kunstner med hundrede procent ægthed.

Musikalsk fokuserer “Cash i kirken” især på de sidste 10 år af Johnny Cash’s liv. På trods af manglende hitlisteplaceringer turnerede Cash intenst og skabte den roste albumserie “American Recordings” i samarbejde med produceren Rick Rubin. Disse indspilninger indeholder flere religiøse sange, som præsenteres under denne koncert. Publikum kan se frem til sange skrevet af Cash selv samt hans fortolkninger af værker af kunstnere som Kris Kristofferson, Hank Williams, Bruce Springsteen, Gordon Lightfoot og mange andre. Koncerten vil også omfatte nogle af Cash’s store hits, udført i hans karakteristiske “Boom Chicka Boom”-stil, herunder “Ring Of Fire” og “Get Rhythm.”

Besætningen bag Cash i kirken:

Karsten Holm: Vokal og guitar
Bjørn “Bønne” Petersen: Kontrabas og kor
Martin Blom: Diverse guitarer og kor
Knud Erik “Fuddi” Steengaard: Violin og kor

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cash i kirken er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
cash-i-kirken-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere