Tlf. 7026 0100

Cohen-i-kirken-cover-bifald

Cohen i kirken

Storslåede sange og fornem poesi venter dig. Oplev en koncert med en hyldest til Leonard Cohen og tag med på en rejse ind i digterens verden med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen “Cohen i kirken” dykker ned i nogle af Leonard Cohens mest betydningsfulde sange og indrammer dem med mesterens poesi og historie. Fra begyndelse til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem.

Nye fortolkninger står i fokus musikalsk, hvor kvartetten bestående af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og en overflod af vokal har skabt originale arrangementer. Deres tolkninger giver sangene nye nuancer og udtryk.

Bag “Cohen i kirken” står sangeren og guitarist Karsten Holm, bassisten Bjørn “Bønne” Petersen, guitarist Martin Blom og violinisten Knud Erik “Fuddi” Steengaard. Denne erfarne kvartet, forankret i Aarhus-området, har turneret med “Cohen i kirken” siden januar 2017 og udgav i efteråret 2017 albummet “Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.

Kirker over hele landet er blevet fyldt til bristepunktet, og “Cohen i kirken” har bevist sin popularitet både i fyldte kulturhuse, spillesteder og foreninger. De indledte 2018 med en koncert foran 550 mennesker i en fyldt Odense Domkirke og fulgte op med koncerter i Sønderjylland, Midtjylland og Sjælland for fulde kirker.

Leonard Cohen, den canadiske sangskriver og digter, døde i efteråret 2016, men hans arv lever videre. “Cohen i kirken” hylder en af vor tids største sangskrivere med mesterværker som “Halleluja,” “Bird On A Wire,” “So Long Marianne,” “Everybody Knows,” “Suzanne,” og “I’m Your Man,” der alle er en del af koncertfortællingen.

Cohen i kirken består af:

Karsten Holm: vokal og guitar
Bjørn “Bønne” Petersen: kontrabas og kor
Martin Blom: guitar og kor
Knud Erik “Fuddi” Steengaard: violin og kor

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cohen i kirken er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Cohen-i-kirken-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører