Tlf. 7026 0100

karsten-holm-cover-bifald

Karsten Holm

Igennem de sidste mange år har en del af mit virke været kirkekoncerter over det ganske land. Det begyndte med “Elvis i kirken” i 2008, i 2013 kom “Cash i kirken”, i 2017 kom “Cohen i kirken” og senest kom “Beatles i kirken

“Elvis-Cash-Cohen & Beatles i kirken” har fejret triumfer og stående bifald lander over, og gør det mere end nogensinde den dag i dag.

Elvis i kirken – solo

Autenticitet, nærvær og sans for detaljen udgør fundamentet for sanger Karsten Holms musikalske foredrag ”Elvis i kirken – solo”. I løbet af denne time inviteres publikum på en unik rejse gennem en række af Elvis’ foretrukne gospelsange og andre numre, der harmonerer smukt med atmosfæren i kirkerummet.

Selvom Elvis Presley ikke længere er iblandt os, lever hans musik og alt det, han repræsenterede, stadig i bedste velgående, på trods af at han nu har været borte i lige så mange år, som han levede. I USA alene lever anslået 30.000 mennesker af at efterligne Elvis Presley. Også herhjemme findes der adskillige Elvis-imitatorer, men Karsten Holm skiller sig ud fra mængden. For ham er det afgørende ikke blot at efterligne Elvis’ udseende, men derimod at formidle en autentisk kærlighedserklæring til en af populærmusikkens største personligheder gennem alle tider gennem sang og udtryk.

Selvom Elvis Presley i den brede offentlighed mest er kendt for sin rock ‘n’ roll og de dristige hoftesving fra hans tid, var han også et troende menneske med en særlig passion for gospelsange. Disse sang han ofte og med stor indlevelse og nærvær. Selvom disse sange måske ikke er blandt hans mest kendte, modtog Elvis alligevel alle tre af de amerikanske Grammy Awards for gospeludgivelser. Det er denne, for mange ukendte, side af Elvis, som afdækkes på smagfuld vis i dette musikalske foredrag.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karsten Holm er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
karsten-holm-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører