Tilbagemeldinger fra vores skønne kunder

Find inspiration i hvad andre har oplevet.

Marie Carmen Koppel Det var virkelig godt. Marie og Steen er virkelig dygtige - og ikke mindst meget behagelige at arbejde sammen med.
Cecilia Brandenhoff
LB Foreningen
19 sep 2023
Per Nielsen og Carl Ulrik Munk Andersen Det var en kæmpe succes, folk var begejstrede og har rost koncerten på kirkens Facebook side. Der kom 150 publikummer.
Dennis
Vordingborg kirke
19 sep 2023
Jane og Shane Meget positivt!
Aase Odfeldt
Thy Masterclass Erhverv
15 sep 2023
Kurt Ravn duo Jeg var desværre ikke selv tilstede pga sygdom. Jeg har snakket med et par stykker, og de melder om en rigtig god oplevelse.
Tove Antonsen
Rostrup kirke
11 sep 2023
Jette Torp En god oplevelse hele vejen igennem!
Anette Jungild
Ans kirke
07 sep 2023
Anders og Bent Bro En fantastisk aften i forbindelse med fortællinger om Senfølger efter kræftforløb. Vi glemte for en stund, hvor træls det kan være at kæmpe med Senfølger - musik kan bare noget! Og de 2 gæve gutter kan i særdeleshed noget!
Rie Merrild Dieckmann
03 sep 2023
De 3 Kongelige Sopraner Det var en stor oplevelse at møde de tre sopraner, som var særdeles oplagte. Deres program var varieret over to afdelinger. Udstrålede stor glæde ved at synge. Deres stemmer er vidt forskellige, men de klæder hinanden. Kan kun anbefales.
Jens Jørgen Balle Knudsen
01 sep 2023
Tamra Rosanes med band En fantastisk oplevelse st tage på en musikalsk rejse til USA med Tamra Rosanes og hendes band. Alle var meget begejstrede og vi havde svært ved ar lade dem gå.
Kirsten
Karrebæk kirke
16 maj 2023
Katrine Muff Professionelt og personligt og meget dejligt.
Sandra Kastfelt
Mariendal Kirke
15 maj 2023
Steffen Brandt Det var kunst - Med gode anekdoter - Super
Henrik
04 maj 2023
Steffen Brandt Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor jeg vil sætte humor, nærvær og god musik som overskrift.
Janni Beltoft
Holme kirke, Århus
24 apr 2023
Simone Egeriis og Mads Granum Forårskoncert i Kasted Kirke Det var en god og hyggelig aften med de to kunstner, de passer godt sammen - hvilken stemme Simone har - Mads Granum han kan trylle med tonerne på klaveret. Det var en fornøjelse - sangene og Simones stemme Mads klaver spil det gik til hjerte - og der kom også en lille tårer i øjenkroggen. Det var en fornøjelse - Tak
Arne B. Antonsen
Kasted Kirke
19 apr 2023
Gospel Sisters Vores oplevelse af arrangementet var at de gav os et utroligt god konsert, som samtlige tilhørere var meget godt tilfreds med. Dagens konsert.
Jørgen Frants Andreasen
Kristfest
10 apr 2023
Kathrine Muff Enevoldsen Det var en fantastisk aften ! Vi hører stadig fra folk : "hvor var det en storslået oplevelse " Kathrine fanger i både ord og toner. Man får meget med sig hjem - ord, toner, indhold. Hun synger vidunderligt. Stor interesse for, når hun fortæller om sin egen baggrund, Simon Grotrian og Vestkysten. Et arrangement, som på alle måder passede fint i kirkerummet, skønt det ikke er decideret kirkeligt. Vi synger gerne med Kathrine igen.
Susanne Estrup Rasmussen
Dronninglund Kirke
25 mar 2023
Kathrine Lilleør Det var rigtig godt, hun er meget levende i sine fortællinger.
Jette Riis
Tingbjerghjemmet
24 mar 2023
Marie Carmen Koppel, Anders Koppel og Henrik Dam Thomsen Det var et flot sammensat program og 3 dygtige kunstnere, der leverede god musik og formåede at underholde/skabe god stemning hos publikum.
Christian Kloch
Rotary Helsingør
24 mar 2023
Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen Det var en helt fantastisk iscenesættelse af gamle klassiske salmer. Salmerne blev levendegjort og vi blev ført igennem alle livets facetter. Dygtigt skuespil og smuk sang og musik. Meget tiltalende kunstnere. Kan stærkt anbefales.
Lene
Nebsager Kirke
24 mar 2023
Per Nielsen og Carl Ulrik Munk-Andersen En fantastisk koncert af to meget dygtige musikere. Alle billetter var solgt, så kirken var fuld. Det stående bifald fortalte, hvad tilhørerne mente: Fantastisk musik. Entréindtægten gik ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.
Bodil Schaap
Rolfsted/ Søllinge/ Hellerup menighedsråd
15 mar 2023
Marie Carmen Koppel Vi havde en fantastisk oplevelse, på alle måder. Søren og Marie er knald dygtige musikere, yderst behagelige mennesker og så var der også plads til massere af grin ❤️ Ikke sidste gang, vi booker dem.
Kamilla Bugge
Skelgårdskirken
14 mar 2023
Toner af guld En dejlig aften med skøn musik og sang. Fortællinger om familien von Trap og deres liv. Krydret med de skønneste sange fra Sound of Music, grin og god stemning.
Pernille Olsen
Vonsild kirke
06 feb 2023
Tina Siel og pianist Super fin koncert oplevelse, de gjorde virkelig et godt stykke arbejde 😀 de havde publikum med.
Janne Tjørnelund
Lions Grenaa Olivia
06 feb 2023
Simone og Mads En professionelt udført vare med syn for detaljen (selv lys og julekugler til juletræet var medbragt). Alle her fik det som betalte for / forventede. Når de havde tænkt sig så meget ind i detaljen, så vil jeg her give en tilbagemelding som ville kunne sætte koncert oplevelsen et niveau op. Det er ikke ment som en kritik - i hvert fald ikke en negativ kritik. Jeg tror at kunsterne selv ville være interesseret i konstruktiv feedback. Udvid historiefortællingen. Vokalist og instrumentalist "tog sig en pause" i mellem musik stykkerne, og koncerten tabte flowet ved ikke at kombinere med historiefortælling. Forbedre gerne disse hjemmefra - om Simone - om komponist - om livet/ hverdagen - what ever. Gerne sagt casual og virkende som improviseret - men tag ikke tiden mellem musikstykkerne som en "pause" Ex. Simone tager det for givet at alle kender hende. Benyt gerne tid til at "fortælle historien forfra". Ikke langt eller uddybende - men genopfrisk lige præmissen for at hun er kommet dertil. Der var for meget som var "indforstået" synes jeg i forhold til hendes rolle. Det musikalske er der intet at sætte på. Kun en bedre sammenhæng i mellem det kunstnerisk opførte og præsentationen undervejs, det kunne have løftet koncerten.
Mikkel Burchardt
Allesø- og Næsbyhoved-Broby Kirker
23 jan 2023
Kaya Bruel og Ole Kibsgaard De var rigtig gode og nærværende. Vores forældre og børn var virkelig bare glade for at det var dem og de spillede bare rigtig godt.
Gitte R. Reckendorff Nielsen
Forældrekredsen i DHF
23 nov 2022
Steffen Brandt m/Anne Hjort og Dan Hemmer Artisterne var nærværende i kirkerummets intensitet med humor og musikalitet helt i top.
Søren-Mikael Hansen
Musikforeningen Roxy
16 nov 2022
Gary Snider Supergodt arrangement!
Christa Meilandt
Hjordkær kirke
01 nov 2022
Katrine Muff Gæsterne gav udtryk for, det havde været helt suveræn. Katrine stråler af livsglæde, så alle gik glad hjem fra en rigtig god aften. Hils Katrine og sig TAK
Mona Lisa Therkildsen
Sulsted menighedsråd
18 okt 2022
Alberte Winding og Andreas Fuglebæk Fantastisk koncert med humor, nærvær og skønne sange. Kan varmt anbefales.
Stine Ovgaard
Sydhavn Sogn
14 okt 2022
Michala Petri og Lars Hannibal Vi havde en fantastisk oplevelse med to veloplagte musikere, der delte ud af deres tydelige glæde ved musikken. Koncerten var på meget højt niveau, og publikum blev på fornemmeste vis indført i repertoiret med både viden og humor! Alt i alt en fænomenal oplevelse.
Alexander Bak-Hansen
Organist i Snesere/Everdrup kirker
13 okt 2022
Kaya Brühl og Ole Kibsgaard Kaya og Ole gav en fantastisk stemningsfuld og veloplagt familiekoncert til Gl. Holtegaards årlige havefestdag, Æbledag, hvor de to også spillede sidste år. Stemningen var god både på scenen og blandt publikum, og de to var enormt dygtige til at engagere og skabe dialog med og smil hos børnene. En varm tak fra Gl. Holtegaard for en skøn koncert.
Maja Gro Gundersen
Gl. Holtegaard
30 sep 2022
Zenobia Yderst professionel og samtidig meget nærværende, vedkommende og rørende optræden.
Verner Kongsted
Lem Forsamlingshus-og Borgerforening
16 sep 2022
Michala Petri & Lars Hannibal Vores koncert med Michala Petri og Lars Hannibal firløb meget fint. Vi havde et - efter vore forhold - pænt besøgstal, og der var stor begejstring for koncerten.
Michala og Lars var søde og rare, og vi nød besøget.
Kaj Vestergaard
Juelsminde Musikforening
14 sep 2022
Jonas H. Petersen Vi giver Jonas en hel håndfuld stjerner og også gerne to. Jonas medvirkede ved festgudstjenesten ved den grønne kirkefestival Under åben himmel, i Sæby i Hornsherred.
Jonas sang dels solo dels sammen med festivalkoret, hvor koret sang med på et omkvæd. Det gav et meget fint udtryk, det var positivt og glædeligt for koret at synge sammen med Jonas, og det var skønt at høre på for os, der sad på bænkene.
Jonas har en formidabel evne til at lade det tyngende, sorgfulde være til stede sammen med det opløftende, glædelige og taknemmelige i sine tekster. Der skinner lys, poesi og håb fra dem. De er ren sjælesorg.
Helene Rasmussen
07 sep 2022
Christina Boelskifte Tusind tak til Christina Boelskifte for en fabelagtig og medrivende koncert i Ansgarkirken i går aftes. Med sin store musikalitet og smukke stemme skabte hun et magisk rum, hvor der var plads til både fordybelse og eftertanke, latter og tårer, og så swingede hun bare for vildt - både når hun sang sine egne kompositioner, men også i hendes fortolkninger af Whitney Houston, Stevie Wonder, Alicia Keys m. fl.
Organist Jacob Bay
19 aug 2022
Marie Carmen Koppel Det forløb så godt Marie er en dejlig sangerinde og sammen med pianisten fungerede det helt perfekt 5 stjerner herfra tak.
Niels Jensen
11 aug 2022
Michala Petri og Lars Hannibal Koncerten den 30. juni i Haverslev Kirke blev en af den slags som man husker!
Michala Petri og Lars Hannibal har et særligt godt greb på såvel publikum som hinanden i deres musikalske samspil:
Den legende lethed i virtuositeten, skygge og sol, en farverig musik-mosaik; alt sammen præsenteret med og for publikum i øjenhøjde. Vi nød det i fulde drag.
Hanne-Pia Højrup Knudsen
Haverslev Kirke
06 jul 2022
Katrine Muff Enevoldsen Vi afholdt koncert i Karrebæk Kirke den 28. april med Katrine Muff Enevoldsen.
Det var en dejlig aften, som faldt helt i publikums smag.
Katrine er dygtig, engageret og formår at få publikum med.
Min varmeste anbefaling af Katrine.
Kirsten Trolle
Karrebæk Menighedsråd
03 maj 2022
Sascha Dupont med basspiller Meget fint. Skønne, nemme og hyggelig kvinder.
Det var en stor glæde for alle.
Det var en meget høj musikalsk oplevelse som kan anbefales.
Torben Liljeroth
15 mar 2022
Anne Dorthe Michelsen Et meget fint foredrag med levende, vedkommende og interessante fortællinger samt smukke musikalske eksempler. Det hele var formfuldendt bundet sammen, og man blev vældig godt underholdt og inspireret. Absolut anbefalelsesværdigt.
Andreas Norbjerg
Gierslev-Ørslev-Solbjerg menighedsråd
25 feb 2022
Ann-Mette Elten og Guitarist Det var enestående!! Smuk blandet musikalsk buket af salmer, sange, pop og klassisk musik, og en eftertænksom optræden med stor respekt for kirkens rum
Christina Beltoft
Nørre Tranders Kirke
07 feb 2022
Marie Koppel med fl Fantastisk koncert med stort nærvær og humor. Musik og sang i verdensklasse.
Kirsten Thomsen
Jungshoved kirke
30 nov 2021