Tilbagemeldinger fra vores skønne kunder

Find inspiration i hvad andre har oplevet.

Michala Petri & Lars Hannibal Vores koncert med Michala Petri og Lars Hannibal firløb meget fint. Vi havde et - efter vore forhold - pænt besøgstal, og der var stor begejstring for koncerten.
Michala og Lars var søde og rare, og vi nød besøget.
Kaj Vestergaard
Juelsminde Musikforening
14 sep 2022
Jonas H. Petersen Vi giver Jonas en hel håndfuld stjerner og også gerne to. Jonas medvirkede ved festgudstjenesten ved den grønne kirkefestival Under åben himmel, i Sæby i Hornsherred.
Jonas sang dels solo dels sammen med festivalkoret, hvor koret sang med på et omkvæd. Det gav et meget fint udtryk, det var positivt og glædeligt for koret at synge sammen med Jonas, og det var skønt at høre på for os, der sad på bænkene.
Jonas har en formidabel evne til at lade det tyngende, sorgfulde være til stede sammen med det opløftende, glædelige og taknemmelige i sine tekster. Der skinner lys, poesi og håb fra dem. De er ren sjælesorg.
Helene Rasmussen
07 sep 2022
Christina Boelskifte Tusind tak til Christina Boelskifte for en fabelagtig og medrivende koncert i Ansgarkirken i går aftes. Med sin store musikalitet og smukke stemme skabte hun et magisk rum, hvor der var plads til både fordybelse og eftertanke, latter og tårer, og så swingede hun bare for vildt - både når hun sang sine egne kompositioner, men også i hendes fortolkninger af Whitney Houston, Stevie Wonder, Alicia Keys m. fl.
Organist Jacob Bay
19 aug 2022
Marie Carmen Koppel Det forløb så godt Marie er en dejlig sangerinde og sammen med pianisten fungerede det helt perfekt 5 stjerner herfra tak.
Niels Jensen
11 aug 2022
Michala Petri og Lars Hannibal Koncerten den 30. juni i Haverslev Kirke blev en af den slags som man husker!
Michala Petri og Lars Hannibal har et særligt godt greb på såvel publikum som hinanden i deres musikalske samspil:
Den legende lethed i virtuositeten, skygge og sol, en farverig musik-mosaik; alt sammen præsenteret med og for publikum i øjenhøjde. Vi nød det i fulde drag.
Hanne-Pia Højrup Knudsen
Haverslev Kirke
06 jul 2022
Katrine Muff Enevoldsen Vi afholdt koncert i Karrebæk Kirke den 28. april med Katrine Muff Enevoldsen.
Det var en dejlig aften, som faldt helt i publikums smag.
Katrine er dygtig, engageret og formår at få publikum med.
Min varmeste anbefaling af Katrine.
Kirsten Trolle
Karrebæk Menighedsråd
03 maj 2022
Sascha Dupont med basspiller Meget fint. Skønne, nemme og hyggelig kvinder.
Det var en stor glæde for alle.
Det var en meget høj musikalsk oplevelse som kan anbefales.
Torben Liljeroth
15 mar 2022
Anne Dorthe Michelsen Et meget fint foredrag med levende, vedkommende og interessante fortællinger samt smukke musikalske eksempler. Det hele var formfuldendt bundet sammen, og man blev vældig godt underholdt og inspireret. Absolut anbefalelsesværdigt.
Andreas Norbjerg
Gierslev-Ørslev-Solbjerg menighedsråd
25 feb 2022
Ann-Mette Elten og Guitarist Det var enestående!! Smuk blandet musikalsk buket af salmer, sange, pop og klassisk musik, og en eftertænksom optræden med stor respekt for kirkens rum
Christina Beltoft
Nørre Tranders Kirke
07 feb 2022
Morten Vestergaard på keyboard og sanger James Sampson Arrangementet var min 60 års fødselsdag og det foregik på Holckenhavn i Slotskirken. Jeg har haft mange arrangementer/ gæste underholdere gennem tid , og dette var måske det bedste til dato. Morten og James var godt forberedte , de fik gæsterne med , og det endte med, at alle stod og klappede og sang på kirkegulvet. Samtidig er / var Morten og James ekstremt sympatiske i deres optræden og væremåde. Det er ikke sidste gang , at jeg gerne vil booke dem.
Claus Bjørn
30 nov 2021
Marie Koppel med fl Fantastisk koncert med stort nærvær og humor. Musik og sang i verdensklasse.
Kirsten Thomsen
Jungshoved kirke
30 nov 2021
Anders Blichfeldt Det var en SUPER kirkekoncert han leverede. Mange gæster har rost det til skyerne.
Susanne Mikkelsen
Todbjerg-Mejlby menighedsråd
24 nov 2021
Ann-Mette Elten Vi blev underholdt i to afdelinger. 1.afd var med klassiske arier. Helt vidunderligt 2.afd var mere lystig og afsluttede med et brag af Puccini Super underholdning.
Hanne Kjærgaard
Varnapalæet
12 nov 2021
Michala Petri og Lars Hannibal Michala Petri og Lars Hannibal kom med et dejligt varieret program, der til fulde viser deres suveræne tekniske og musikalske kunnen. Lemvig Musikforenings publikum var ovenud begejstrede. Både mht. til musikken og med den ligefremme kontakt der var til publikum.
Poul Anker Møller
Lemvig Musikforening
02 nov 2021
Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard Vi er ovenud tilfredse med vores koncert. Fantastisk sangerinde og rigtig mange positive tilkendegivelser, da folk gik. I øvrigt søde og dejlige mennesker at snakke med før og efter koncerten og at spise aftensmad sammen med.
Jette Jakobsen
Gimming Kirke
29 okt 2021
Kristian Lilholt 13. oktober 2021 havde 5 by-kirker i Næstved slået sig sammen om en Kristian Lilholt koncert. Sct. Mortens Kirke var værter.
4 topprofessionelle musikere kom lidt før aftalt tid, knoklede med at øve og sørge for optimal lyd i hele kirkerummet.
Kristian Lilholt, en super bassist, en super guitarist og super fløjtenist/harpespiller medvirkede.
Det var et brag af en koncert, stående applaus. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger.
Tove Jæger
Sct. Mortens Kirke
21 okt 2021
Die Herren Det var den bedste koncert man kan forstille sig. 300 deltagere som var helt oppe at ringe med lyd og lysshow i absolut topklasse. Mange har allerede skrevet hvornår kommer Die Herren igen. det gør de i marts april 2023. De er virkelig professionelle, de 2 gange vi har haft Die Herren på besøg er billetterne udsolgt i løbet af kort tid.
Kim B. Petersen
Egebæksvang Kirke og Kirkegård
28 sep 2021
Michala Petri & Lars Hannibal begejstrede i Mørdrup Kirke Mørdrup Kirke dannede søndag eftermiddag den smukke ramme om Espergærde Musikforenings åbningskoncert, der samtidig var en jubilæumskoncert i anledning af 40-året for foreningens første koncert i 1981. Og det blev en jubilæumskoncert med en særlig glans med medvirken af en af landets mest navnkundige virtuoser, Michala Petri på blokfløjter, ledsaget af Lars Hannibal på guitar. De to kunne så samtidig fejre 30-året for deres første optræden sammen. Koncertens første del bød på værker fra renæssancen og barokken. Fra Bachs hånd en sonate for altblokfløjte og basso continuo og en cellosuite med dansesatser arrangeret af Michala Petri. Lutsange om ulykkelig kærlighed af John Dowland, arrangeret af Lars Hannibal, og Corellis bearbejdelse af La Folia, den spanske dansemelodi fra 1500-tallet sluttede afdelingen. Efter pausen blev programmet mere nutidigt. Fra Lars Hannibals ”Blue Suite”, komponeret sidste år, hørtes 3 idylliske satser, hvor basflokfløjten og subbasblokfløjten dannede fundamentet under guitaren i 2 af satserne, mens altblokfløjten havde fået melodistemmen i den tredje. Et Villa-Lobos præludium for guitar solo viste brasilianske bossa nova rytmer, mens Asger Lund Christiansens ”Garden Party” bidrog med 5 satser skrevet over fuglestemmer, karakteriseret med hver sin fløjte. Gøgen fik det sidste ord. Med 3 lyriske stykker af Grieg, arrangeret af Lars Hannibal, sluttede koncerten: Springdans, Alfedans og Humoristisk dans, hed de, hvoraf den sidste blev spillet i et hvirvlende tempo. Publikum ville bare ikke give slip på Michala og Lars, så der måtte et ekstranummer til. Det blev den gamle danske folkemelodi ”Mads Doss”, der i Michalas arrangement bød på magisk virtuoseri, glissandi, hvor tonerne glider over i hinanden, nynnen samtidig med fløjten og en fabelagtig fingerteknik. En ren opvisning, der udløste et stående bifald. Det var en flot start på Musikforeningens sæson.
Ole Josephsen
Espergærde Musikforening
28 sep 2021
De 3 Kgl. Tenorer Vi havde en fantastisk aften med skønne og dybt engagerede operasangere og fantastisk pianist. De havde ikke sunget sammen i 11 måneder. Gensynsglæden var enorm og ægte. Denne glæde overførte de til en fyldt kirke. Tilhørerne var vilde med dem og havde svært ved at slippe dem.
Hvis man ønsker en stor sangoplevelse med glæde og humor, kan vi i Hylleholt Kirke klart anbefale disse 5 dygtige kunstnere.
Jens Jørgen Balle Knudsen
Hylleholt Kirke
07 sep 2021
Trio Klezmer Hej Kirkekoncerter
Dette blot for at fortælle at vi havde en fantastisk koncert her på Femø. Meget professionelt, muntert og stor ros fra publikum. Meget velegnet til kirkekoncerter.
Tak for hjælpen.
Georg Brack
Femø Kirkes Menighedsråd
16 aug 2021
Erik Grib og Henrik Gunde Erik Grib og Henrik Gunde præsenteres Jens Rosendals sange på bedste vis i Esbjerg.
De 200 gæster, som i Esbjerg Festugen, havde løst billet til aftenens koncert i Treenighedskirken fik en meget stor oplevelse ved Erik Gribs og Henrik Gundes fælles musiske præsentation af de skønne Vadehavs- og kærlighedssange, som Jens Rosendal har skrevet igennem et langt liv.
Det var på mange måder en meget malende og festlig præsentation af de skønne tekster med dejlige melodier.
Peter Hundebøll
Treenigheds sogns menighedsråd
16 aug 2021
Marie Carmen Koppel med pianist Steen Rasmussen Marie har charme og karisma, og en dejlig sangstemme og publikum blev godt underholdt af anekdoter fra Maries liv krydret med dejlige sange fra Maries sangkatalog. Steen Rasmussen bidrog fint med klaverakkompagnement og ping pong med Marie. En rigtig god oplevelse.
Sabine Skou Gøtterup
14 jun 2021
Den Gamle Sangskat Pragtfuld koncert ! Tre skønne, gennemmusikalske kvinder, der i den grad smittede os med deres musikglæde, lune humor og fine balance mellem følsomhed og "girl-power". De formåede at vække både genkendelsens glæde og positiv overraskelse over deres nyfortolkninger......herfra den varmeste anbefaling.
Lisbeth Christensen
14 jun 2021
Ann Mette Elten Det var en fantastisk koncert. Musikken var engageret og de sang og spillede godt. Corona har ikke fået has på motivationen 🙂 Dejligt med et alsidigt program. Jeg har kun hørt positiv omtale bagefter.
Helle Madsen
Læborg Kirke og KFUM-Spejdere
14 jun 2021
Ann-Mette Elten Arrangementet forløb overordentligt godt. Ann-Mette og Niels var i topform og havde tydeligvis forberedt sig rigtig godt på arrangementets onlineform. Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra publikum og vi vil helt sikkert overveje at lave lignende arrangementer i fremtiden.
Michael Mansdotter
02 feb 2021
Mads Granum Kvintet Granum koncerten var en stor succes, med mange positive tilbagemeldinger. Mads Granum kvintetten består af 5 top professionelle musikere, som virkelig forstår "at komme ud over kanten" indenfor et utroligt stort dynamikområde. Publikum bliver forført igennem smukke , stille og intense sange og et sandt festfyrværkeri af klange, stemninger og individuelle improvisationer, som tager bolig i kroppen og sindet længe efter koncerten er slut. tak for en enestående musikalsk opvisning og en virkelig god koncert.
Kurt Stoldt
Jerlev og Ødsted menighedsråd.
28 okt 2020
Anders Munch Anders Munch og Klaes Lindgren leverede en forrygende kirkekoncert hos os. Sangene blev fremført med stor indlevelse og respekt for kirkerummet. Det var intimt, nærværende og rørende, og man kunne let mærke Kim Larsens stemme og person i musikken og i de ledsagende anekdoter. En god blanding af kendte hits og mere ukendte sange fra Larsens store sangskat gav en aften, hvor genkendelsens glæde og overraskelsens fryd gik hånd i hånd.
Peter Fischer-Nielsen
Sognepræst i Højbjerg & Elsborg
28 okt 2020
Jane & Shane Det gik helt forrygende - publikum var vilde med dem. Aldrig er der blevet givet så megen applaus i vores kirke.
Det var en fantastisk aften.
Kirsten
Munke Bjergby Kirkes Menighedsråd
24 aug 2020
Jette Torp Rigtig flot koncert med veloplagte kunstnere.
Klaes Sørensen
06 mar 2020
Michala Petri & Lars Hannibal Fantastisk koncert, søde veloplagte musikere, nemme at arbejde sammen med.
Jette Jakobsen
03 feb 2020
Kurt Ravn Meget fin og varieret koncert. Det eneste minus var at os der sad langt tilbage havde svært ved at høre når Kurt Ravn talte, men ingen problemer med sang og musik
Knud-Erik Madsen
02 dec 2019
MarieKoppel og Steen Rasmussen Dejlig oplevelse! Masser humor og skønne toner fyldte vores lille landsbykirke. Rigtig søde mennesker Marie og Steen. Vores varmeste anbefalinger! TAK for en skøn aften!
Helene Roland Pedersen
Veksø Menighedsråd
02 dec 2019
Marie Carmen Koppel Super god koncert med Marie Carmen Koppel
Hannah Reinholdt Clausen
25 nov 2019
Jesper Lundgård Koncerten med Jesper Lundgård i Thise Kirke d. 7.november 2019 var helt fantastisk hele vejen igennem og det var SÅ tydeligt at mærke, at Jesper Lundgård har hjertet med i ALT hvad han laver og han havde publikum med lige fra start til slut ❤️ Af hjertet tak for en fantastisk koncert, Jesper Lundgård ❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gitte Nielsen
De 4 kirker i Vensyssel.
11 nov 2019
Marie Carmen Koppel og Steen Rasmussen Marie Carmen Koppel og Steen Rasmussen leverede en fantastisk optræden og var med til at gøre vores fødselsdagsfest til en helt særlig aften og oplevelse.
P. Laub
29 okt 2019