Persondata

politik

closeup violin trumpet note sheets lights scaled 1

1. marts 2022 Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale om booking af en kunstner eller et band med bifald booking, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne booke kunstnere og bands til dig.

Personoplysningerne registreres hos bifald booking og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren og de ansatte hos bifald booking har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos bifald booking er Kristoffer.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til bifald booking videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos bifald booking har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bifald booking via e-mail: mail@bifald.dk

Fortrolighed

Sikkerhed:

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om, hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail.

De data vi har på dig er:

Navn, Adresse, telefonnummer, e-mailadresse, samt den IP adresse, der er brugt i forbindelse med bestillingen.

Videregivelse af informationer:

Når du booker hos bifald booking afleverer du oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse, samt telefonnummer. Disse oplysninger giver bifald booking ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

I forbindelse med booking af en kunstner eller et band kan det dog være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis kunstneren eller bandet. Ved booking hos bifald booking giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til bookingens gennemførelse og effektuering.

Tilknyttede kunstnere og musikere hos bifald booking

For kunstnere og musikere gælder, at vi foruden navn, adresse, e-mailadresse, samt telefonnummer, kan have registreret oplysninger om CPR/CVR NR og bankoplysninger. Disse oplysninger giver bifald booking ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

I forbindelse med booking kan det dog være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis kunden eller et lydfirma. Ved booking hos bifald booking giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til bookingens gennemførelse og effektuering.

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om, hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail.

Med venlig hilsen

kirkekoncerter

Tanja Kofoed
Tlf. 7026 0100

Her kan du besøge vores hjemmeside:

www.bifald.dk

Bliv inspireret af vores kunstnere!- til dig der arrangerer kirkekoncerter.