Zindy
zindy-bifald

Del på de sociale medier

Zindy - billeder

zindy-bifald

Zindy kirkekoncerter 2020

En sjælden ro

Zindy Laursen har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder, kulturhuse og festivaler landet over.

Ved kirkekoncerterne optræder Zindy sammen med en pianist, og repertoiret byder på akustiske hits af både gamle og nye sange samt egne sange såsom ”Round ’N’ Round”, som røg direkte ind som nummer 1 på landets spillelister. Zindy fortolker primært gospelsange og salmer, som står hendes hjerte nært, hvilket kan både høres og mærkes.

Ved julekoncerter synger Zindy desuden sine yndlingsjulesange som f.eks. ”Santa Claus is Coming to Town” og ”Have Yourself a Merry Christmas”.

Zindy nyder at lave kirkekoncerter, hvor der er plads og rum til hendes unikke stemme. Det skaber ikke blot en smuk koncertoplevelse, men fylder også tilhørerne med en sjælden ro. Og eftersom Zindy altid sætter sig ind i koncertomgivelserne og i sit publikum, opstår der gerne en intim stemning.

BIOGRAFI

Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen begyndte sin musikalske karriere allerede som 15-årig. Da hun var 18 år, havde hun sit eget band, Small Stars, som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.

I 1992 debuterede hun på dansk tv i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem 2. plads. Dette banede vejen for Zindy, og et par måneder senere var hun medlem af gruppen Cut ’N’ Move. Cut ’N’ Move, som allerede var kendt i Danmark, tog verden med storm og solgte over 1 million cd’er af ”Give It Up”, som var en coverversion af KC and the Sunshine Band hittet.

Cut ’N’ Moves næste album blev også et kæmpehit, og bandet var konstant på turné de næste par år i Skandinavien, Tyskland, Skotland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Østrig og hele vejen til Australien.

Da bandet gik i opløsning i 1995, blev Zindy vild med teater. Hun medvirkede i Hair på Betty Nansen Teatret. Hair blev efterfølgende sat op på det verdensberømte Théâtre Mogador i Paris. Det blev en stor succes, og holdet spillede for fulde huse – 1800 mennesker hver dag.

Tilbage i Danmark begyndte Zindy at arbejde på sit første soloalbum og første single. ”Round ’N’ Round”, som udkom i 1998, røg direkte ind som nummer 1 på airplay chart, og var den mest spillede sang i otte uger i træk. Hendes næste single, ”Don’t Wanna Say Goodbye”, lå på airplay chart i seks uger. Albummet blev efterfulgt af en succesfuld turné i Danmark.

Zindy blev derefter tilbudt endnu en teaterrolle, denne gang i Snedronningen, hvor hun spillede den lille røverpige, på Østre Gasværk teater. Efter Snedronningen spillede Zindy rollen som Joanne i den kendte amerikanske musical Rent på Gladsaxe Teater.

Efter Rent blev Zindy en del af det danske tv-show Venner for livet på TV 2. Igen berigede Zindy nationen med sin fantastiske stemme. En cd med musikken fra showet blev udgivet og ”Zindy Kuku Boogaloo” solgte over 75.000 eksemplarer det år og var den anden mest solgte cd i Danmark.

I oktober 2004 udgav hun det syvende album ”Reach Out”, som var en hyldest til Zindys opvækst med Motown-musik.

I 2005 blev Zindy den første mørklødet kvinde nogensinde til at spille Sally Bowles i musicalen Cabaret. Alle billetterne var udsolgt inden for få uger.

Efter Cabaret var Zindy dommer i talentshowet Stjerne for en aften – et af de mest sete fjernsynsprogrammer.

I sommeren 2005 udkom singlen ”Ingen Gør Som Vi Gør” sammen med sangeren Alex Ambrose og rapperen Johnson. Trioen tog på turné rundt i det danske land.

Selv om Zindy havde travlt med J.A.Z., havde hun tid til at deltage i TV 2’s show Vild med dans. Zindy og Tobias Karlsson gav den fuld gas hver fredag med et imponerende danseshow. Her var alt lige fra en romantisk vals til en forførende tango.

I 2013 udgav Zindy en længe ventet ep, som hed ”Fight or Flight”. Singlen med samme titel handler om, hvordan Zindy var udsat for fysisk og psykisk vold af sin ekskæreste gennem seks år. Zindy modtog for første gang i sin karriere 5 stjerner. Zindys video til sangen vandt fire priser på den amerikanske Accolade Film Festival og blev også vidst i Zindys hjemby, New York, på New York Independent Film Festival.

Sidste år blev Zindy kontaktet af Dansk Håndbold Forbund, som bad hende om at skrive titelsangen til VM i kvindehåndbold. Zindy skrev sangen ”Heart of Handball”. Zindy optrådte live til verdensmesterskabet for over 12.000 glade håndboldfans, og flere af landene har taget sangen til sig som deres egen.

Zindy er også blevet genforenet med bandet Cut ’N’ Move, som lige har været på turné med Vi Elsker 90’erne, med 90’er kollegaer som Dr. Alban og Haddaway.

Zindy har for nyligt færdiggjort endnu en ep og singlen ”In Too Deep”.

Desuden har Zindy afsluttet en skuespilleruddannelse i New York og skal atter tilbage på de skrå brædder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Zindy, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Zindy ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Zindy til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100

▶︎Sara Grabow

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.