yhbl-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

YOU HAVE BEEN LOVED

– Et koncertforedrag om George Michael

En musikalsk fortælling om tro, håb, kærlighed og kriser….

George Michael var en af de største popikoner i musikhistorien og hans musik har påvirket og inspireret tusindvis af mennesker. Han var kendt som teenageidol i popduoen WHAM!, men han formåede at gøre sig fri af sit overfladiske image og vise verden, hvem han virkelig var – et dybtfølende menneske og musikgeni.

“You have been loved” er en musikalsk fortælling om George Michaels liv og karriere, og den er tæt knyttet til hans tekstunivers og diskografi. Historierne er en blanding af tro, håb, kærlighed og kriser, og giver sangene et eksistentielt perspektiv, hvor lytteren medinddrages i refleksion over livets store spørgsmål.

Maria Stærk Bjørn-Olsen og Claes Wegener er to af de dygtige musikere, der fortæller George Michaels historie gennem deres stemmer og musik. Maria er en uddannet lærer og musiklærer på en folkeskole, og hendes stemme spænder bredt fra klassisk til rytmiske genrer. Hun er også en dygtig foredragsholder, der formår at fortolke og fortælle med stor indlevelse og integritet.

Claes er uddannet på rytmisk konservatorium i Aarhus og har specialiseret sig i komposition og performancesang. Han underviser på Complete Vocal Institute, hvor han underviser folk fra hele verden, og har medvirket på en lang række indspilninger som både solist, korsanger og arrangør. Claes er også en fantastisk pianist og formår at skabe en intens atmosfære med sit klaver, samtidig med at han får festen til at eksplodere.

Sammen formår Maria og Claes at skabe en musikalsk fortælling om George Michaels liv og karriere, der vil inspirere og røre tusindvis af mennesker. Deres stemmer og musikformidler George Michaels budskab om tro, håb, kærlighed og livets store spørgsmål på en måde, der vil berøre lytterne og efterlade et indtryk, der vil vare ved længe efter koncerten.

Referencer

“Det et var en smuk og rørende aften! Fortællingen og musikken spillede eminent sammen, og skabte et rum for de helt store følelser – både sorg og glæde kom sådan til udtryk, at det nærmest var som at deltage i en gudstjeneste. For en uindviet i George Michaels liv og musik var det en øjenåbner, som har givet mig lyst til at lytte without prejudice.” – Jacob Scheving – Sognepræst

“Koncertforedraget “you have been loved“ blev en aften, hvor hårene rejste sig på armene. Så rørende en rejse tog Claes og Maria os alle 95 deltagere med på, hvor vi kunne mindes George Michaels musik og samtidig hørte historier fra legendens liv.  Alle de mange sange, som er en del af vores livs soundtrack.” – Guldborgsund Bibliotekerne (Se også video-anmeldelsen nedenunder)

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

you-have-been-loved-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører