Villén & Sjølin
Villen Sjoelin

Del på de sociale medier

Villén & Sjølin - på video

Villén & Sjølin kirkekoncerter 2021

Eksklusiv oplæsningskoncert for hele familien

Der er juleeventyr for hele familien, når Nøddeknækkerens tekster forvandler virkeligheden til ren magi. Med afsæt i Hoffmanns eventyr og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og duoen Villén & Sjølin det verdenskendte værk i en eksklusiv oplæsningskoncert for hele familien.

Om Villén & Sjølin
Karisma – virtuositet – inderlighed – originalitet er blot nogle af de ord, der kan sættes på fløjte-guitar duoen Villén & Sjølin, som altid bestræber sig på at levere en musikalsk og personlig kraftpræstation.

De er begge uddannede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015.

Det er blevet til et utal af koncerter og spilninger siden, og duoen har udviklet et unikt samspil. De optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger, virksomheder eller huskoncerter.

Villén & Sjølin samarbejder ofte med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen til ”litteraturkoncerter”, som har forskellige temaer.

Villén & Sjølin har modtaget midler fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat til indspilning af ren Carl Nielsen-musik i foråret 2017. Samlingen af Carl Nielsens musik er blevet til for bl.a. at udvide repertoiret af Carl Nielsens værker til fløjte-guitar-konstellationen.

De to instrumenter blender på en helt særlig homogen vis, så det passer perfekt til et arrangement, hvor den eksklusive, men intime og nærværende, stemning er førsteprioritet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villén & Sjølin, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Villén & Sjølin ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Villén & Sjølin til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
Ann Mette på kirkekoncerter.dk 1 260x130

▶︎Tine Rehling

image1 2

▶︎Elkjær Trio

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.