varna-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

VARNA TRIO

Størst af alt er kærligheden – koncert med sange fra Kirkesangbogen

Siden Kirkesangbogen udkom i 2017, er den blevet godt modtaget i mange kirker. Den danner bro med sine nye og gamle sange og salmer om livet og døden, om tro, tvivl, håb og ikke mindst kærlighed.

Vi lever i en tid, hvor sygdom og krig i verden fylder. Hvor mange har svært ved at tro på kærligheden. Men også en tid, hvor fællessangen igen har fået sin plads i manges hjerter, og hvor det at synge sammen giver mening og håb til mange.

VARNA TRIO vil gerne genskabe pladsen til kærligheden, give den tid og rum, med udvalgte sange fra Kirkesangbogen, samt nogle af deres egne stemningsfulde kompositioner i samme tråd. Deres koncerter kan stå som en selvstændig koncert af en times varighed, hvor der indgår 2-4 fællessange, og kan også integreres i og supplere en alternativ gudstjeneste eller andre arrangementer med fokus på et bestemt tema som f.eks. fred, bøn eller kærlighed.

De har udarbejdet satser over mange af sangene og salmerne for klaver, kontrabas og flerstemmig sang og tilbyder koncerter med disse arrangementer. De giver en stemningsfuld koncert med sjælfulde korstemmer, vægtigt indhold og levende samspil ml. klaveret og kontrabassen.

VARNA TRIO består af pianist Christina Damm, som til daglig er organist i Køge Kirke, sanger Birgitte Warberg, som også underviser i sang og kor på Vordingborg Musikskole og kontrabassist Karen Gramkow, som udover at spille bas bl.a. arbejder som kirke- og kulturmedarbejder i Gladsaxe Kirke og Kapernaumskirken.

VARNA TRIO har spillet i mange forskellige kirker, kulturhuse, til festivaler mm. og fået mange positive tilbagemeldinger på deres koncerter. Bl.a. Simeons Kirke, Køge Kirke, Skt. Jørgens Kirke, Gladsaxe Kirke, Vordingborg Kirke, Sædder Kirke m.fl. Det musikalske univers minder om Agnes Obel, Joni Mitchell og Tori Amos med en tydelig klassisk tilgang i klaveret og en lidt jazzet sangstemme.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

VARNA-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører