Valdemar og Villads Violin

Del på de sociale medier

Valdemar og Villads Violin - billeder

Valdemar og Villads Violin kirkekoncerter 2019

Ægte musikalsk broderskab

To unge danske brødre, Villads (16 år) og Valdemar (19 år), elsker at spille violin og at underholde et publikum. I deres repertoire indgår alt fra klassiske violinkoncerter til folkemusik og populære musikstykker af både ældre og nyere kompositioner.

Deres uddannelse til violinister begyndte på musikskolen i Sävsjö i Sverige, da de var henholdsvis 6 år og 8 år. I 2011 og 2012 kom brødrene ind på Musikgymnasium Carl Philipp Emanuel Bach – en eliteskole, der ligger under de to konservatorier i Berlin.

Drengene har altid elsket at optræde, og siden de var 7 år og 10 år, har de spillet duetter på gaden og siden hen også klassiske koncerter og duet-koncerter i kirker både i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen og USA.

De har begge deltaget i masterclasses i Tyskland, Sverige, Norge, Danmark og Polen og vundet 1. og 2. priser samt finalepladser i nationale og internationale musikkonkurrencer i Danmark, Sverige, Tyskland og Ungarn.

Valdemar vandt guldmedalje i Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence 2015 og 2. pris i Landeswettbewerb ”Jugend musiziert” 2016, hæderspris i Polstjärneprisets klassiske konkurrence i Sverige 2016 og 2. plads i international kammermusik konkurrence i Polen 2017.

Villads optrådte i efteråret 2015 i fjernsynsudsendelsen Vidunderbørn på DR1 og fik en delt 2. plads. I maj 2016 fik Villads 2. plads i Bundeswettbewerb ”Jugend musiziert”, den største landsdækkende tyske konkurrence for unge.

Både Valdemar og Villads har vundet 1. priser i Jacob Gade Violinkonkurrence i 2016.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Valdemar og Villads Violin, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Valdemar og Villads Violin ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Valdemar og Villads Violin til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100

▶︎Per Nielsen

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.