ungklang-cover-bifald

Ungklang

Ungklang består af 9 piger der alle kender hinanden gennem Skt. Annæ pigekor og DR pigekoret.

Pigerne hedder:

Martha Bach Gislinge – Agnes Haugland – Johanne Munch – Esmeralda Holmberg – Ida-Marie Bjerg Raft – Ella Van der Pals – Marie Wendt Ketting – Maja Wiberg – Sara Enevold

Som man kan se på nogle af efternavnene, er det alle piger med rødder i musikken via deres forældre. Derfor har de også spillet koncerter med f.eks Katrine Gislinge og en del af de andre forældres musiske ensembler, og ved hvilket slid det er at afholde koncerter.

For pigerne handler det om disciplinen, dedikationen og selvfølgelig talentet med fra barnsben. De er klassisk skolet, og en del af deres repertoire er klassisk 4-7 stemmigt, men der er også en del moderne i deres repertoire.

De komponerer også en del selv og arrangerer. F.eks. et 9 minutter langt værk til opførsel på Thorvaldsens Museum i København baseret på en masse Grundtvig sange i forbindelse med en særudstilling.

Repertoire

Spænder fra Den Danske Sangskat – fra et Grundtvig værk ( sat sammen af 10 af hans sange ) samt en del korværker med sange og salmer – bl.a Svimlende Skønhed, som er Ida Aukens (og Mads Granum) nyskrevne salme. Og klassikere som Et hav der vugger sig til ro, Se nu stiger solen, Fred hviler over land og by – og de lidt mere moderne sange som Dansevise, Fortabt er jeg stadig, Den allersidste dans og Frit land.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

ungklang-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører