Trio Klezmer
husk lille copy

Del på de sociale medier

Trio Klezmer - på video

Trio Klezmer - billederpessphoto

Trio Klezmer - Kirkekoncerter 2021

Musikken slår gnister

Channe Nussbaum, Mette Smidl og Øyvind Ougaard har specialiseret sig i at formidle den farverige glæde og den dybe smerte, der er så karakteristisk for den østeuropæiske musiktradition klezmer.

Trioen spiller både traditionelle klezmer numre og moderne fortolkninger, som tager afstikkere over i sigøjnermusikken. Sangene udtrykker hele spektret – lige fra den euforisk fest til de indfølte sjælere. Dertil kommer en stribe gnistrende, virtuose instrumentalnumre.

Channe Nussbaum er kendt både i Danmark og på den internationale scene for at synge klezmer musik på sin egen og nyskabende måde i et utal af bandkonstellationer, bl.a. Spielniks, Trio Klezmer og Klezmofobia.

Mette Smidl har ungarske rødder. Hun er uddannet som klassisk musiker, og derefter har hun specialiseret sig i sigøjnermusik og klezmer.

Øyvind Ougaard er en erfaren harmonikaspiller, der ved, hvad det hele handler om. Han har bl.a. medvirket som studiemusiker på mere end 400 cd-indspilninger, og han mestrer sit håndværk til fingerspidserne.

Trio Klezmer har gennem de seneste 15 år spillet en lang række koncerter og udgivet cd’er i både ind- og udland. Og det kan mærkes, at samarbejdet har været tæt og langvarigt. Trioens medlemmer er kompetente hver for sig, men når de spiller sammen, går tingene op i en højere enhed. Musikken slår gnister i et stærkt, fælles udtryk, som tager publikum med storm.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Klezmer, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Trio Klezmer ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Trio Klezmer til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
die herren bifald

▶︎Die Herren

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.