trio-haydn-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

TRIO HAYDN

Oplev en musikalsk trekant udfolde den verdensberømte komponist Joseph Haydns mange skabelser med sang, spil og fortælling – TRIO HAYDN. Forfatter til ny bog om Haydn, Henrik Møller Jensen kanter komponisten om kap med mezzosopran Ulrika Rosdahl og pianist Jens Frederik Schjødt, der fuldbyrder fortællingens trekant.

Komponisten Joseph Haydn levede fra 1732-1809 og fik en afgørende rolle i musikhistorien. Orkestre verden over er begyndt at varme op til hans 300 års jubilæum. Danmarks Underholdningsorkester giver koncerter og laver nyindspilninger af hans værker.

Trioen trænger dybere ind i Haydns verden. Anekdoter, breve og dagbogsnotater er vores indgang til en opkommers liv i 1700-tallets Østrig. Det uddyber oplevelsen af de musikalske perler de præsenterer.

Trioen inviterer også publikum til at synge med på sange og salmer fra Haydns samtid!

TRIO HAYDN består af

Henrik Møller Jensen er musikhistoriker og korleder. I maj 2022 udkom hans biografi Joseph Haydn – en mosaik af hændelser og musik.

Ulrika Rosdahl er uddannet klassisk sanger og krydser desuden ubesværet grænsen over til jazz og visetraditionen.

Jens Frederik Schjødt er Lektor emeritus i musik og organist. Han er klaverelev af Georg Vásárhelyi og Peter Westenholz.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

TRIO-HAYDN-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører