Trio Glimt
trio glimt bifald 1

Del på de sociale medier

Trio Glimt - på video

Trio Glimt - Kirkekoncerter 2021

Trio Glimt er en lille gruppe, som spiller hjertevarme, iørefaldende og inderlige pop-jazz-folk sange med poetiske danske tekster om livet, kærligheden, samfundet og meget andet – alt sammen med stor indlevelse og glimt i øjet.

Trio Glimt spiller glad musik, tit med en alvorlig humoristisk undertone, men også bare dejlige, rare melodier med rytme og sving.

Når man hører Trio Glimt, kan man godt nøjes med at nyde udtrykket og den professionelle udførelse, men man kan også dykke ned i teksterne og få en stor oplevelse med hjem.

Trio Glimt spiller egne sange fortrinsvis med tekster af Annika Hlif og melodier af Stephan Kaae. Et frugtbart samarbejde som efter bearbejdning i trioen udmønter sig i smukke sange med masser af indhold.

Trio Glimt er:

Kristine Becker Lund – sang
Kristine synger sangene med dyb indlevelse og med fantastisk klang og teknik. Hun er uddannet professionel operasanger og sangpædagog men begiver sig rundt i alle genrer med en lethed og klar fornemmelse for stilen så det er en fryd for ørerne. Kristine brænder for musikken og det at ramme den rigtige lyd og karakteristik til den enkelte sang.

Stephan Kaae – klaver / sang
Stephan spiller klaver og keyboard på sangene. Han er uddannet organist og korleder. Han har komponeret de fleste af sangene og spiller med stor fornemmelse for stilart og genrer. Han rammer teksternes univers med den valgte komposition på bedste vis og man mærker til trods for alle de forskellige stilarter at det er den samme komponist til sangene.

Steen Munk Jørgensen – kontrabas
Steen spiller en glad bas med indlevelse og swing. Han har spillet i mange forskellige sammenhænge hele sit liv i bands i Nyborg.
Hans spilleglæde er stor og kommer altid til udtryk i live-sammenhænge.

Trio Glimt har et frugtbart samarbejde med den professionelle trommespiller Radek Wosko, som kan give musikken et endnu mere rytmisk udtryk og give den mere swing. Det kan anbefales at tage Radek med – selvom det bliver lidt dyrere i honoraret.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Glimt, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Trio Glimt ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Trio Glimt til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
jane shane 2 bifald e1568027599540

▶︎Jane & Shane

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.