trio before bifald 2

Del på de Sociale Medier

Trio before

TRIO BEFORE giver tilhørerne en flot koncertoplevelse, når de instrumentalt spiller mange af de smukke danske melodier fra salme- og højskolesangbogen. Det er sange som de fleste af os har et personligt forhold til, og begejstret forbinder med tradition og kulturarv.

Repertoiret spænder bredt fra ”Den blå anemone, ”, ”Det dufter lysegrønt af græs” til ”Den danske sang er en ung blond pige og ”Hil dig Frelser og forsoner”. Det er med komponister af bl.a. Carl Nielsen, og tekster af blandt andre Grundtvig og Halfdan Rasmussen, hvilket er udsat for piano, kontrabas og saxofon.

Koncerten er en musikalsk rejse for tilhørerne, og melodierne introduceres med lette historier og anekdoter om komponist, forfatter og tiden, hvor melodierne er skrevet. Trioen ligger gerne en fællessang eller salme ind i repertoiret.

Trio Before har eksisteret siden 2005 med forskellige besætninger, og spillet et utal af koncerter, og har derudover udgivet 2 CD´er henholsvis ”En yndig og frydefuld…” og ”Den danske sang”

TRIO BEFORE spiller koncerter i bl.a. kirker, kultur- og musikhuse, festivaller, private arrangementer og hvor der ellers er brug for god musik.

Hvad siger publikum om TRIO BEFORE?

– ”Fortolkninger af kendte sange og salmer får en næsten poetisk aura i de enkle og smukke arrangementer”, Peter Tougaard

– “Der er tale om en Grand Cru-aftapning…”, Michael Pedersen, Snere Kirke

– ”Musik, som giver behagelige kuldegys”, Jytte Holst

– ”Musikken var den smukkeste, som passede bedst til ”Mit Danmark”, Troels Kløvedal

– ”Musik, så fuglende synger”, Århus Stiftstidende

Musikerne i TRIO BEFORE:

Claus Behrens, sopran og tenorsaxofonist. Uddannet fra konservatoriet i Haag. Spiller i flere forskellige konstellationer indenfor den rytmiske genre. Han er kendt for sin flotte, nordiske, lyriske klang og tone.

Jens Skou Olsen er en efterspurgt bassist med stor turneaktivitet i ind- og udland.  Han har bidraget med sange til den danske sangskat, og derudover er han docent og Associated professor på det Rytmiske Musikkonservatorium.

Søren Kristiansen, pianist og komponist, og er en af de absolut bedste pianister på den danske musik scene, der har spillet utallige koncerter i både ind og udland. Han har vundet flere priser bl.a. Ben Webster Prisen og en pris for en udgivelse i eget navn. Derudover stammer han fra Ærø, hvor har startede med sit klaverspil som 7 årig

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

trio before bifald 2

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører