Trio Before

Del på de sociale medier

Trio Before - på video

Trio Before kirkekoncerter 2020

DEN DANSKE SANG

Trio Before er kendt for at skabe en flot koncertoplevelse, hvor tilhørerne på tværs af generationer begejstres af et kendt repertoire, der er fornyet i kraft af smagfulde arrangementer, der er baseret på respekten for det fremragende originalmateriale og kærlighed til den danske tradition og kulturarv. Nogle af melodierne har flere hundrede år på bagen, og det er vigtigt for trioen at beholde ægtheden og enkeltheden i musikken. Samtidig er det også vigtigt at kunne tilføje noget nyt, blandt andet ved at inddrage elementer af improvisation i fortolkningen af melodierne.

Koncerterne er en musikalsk rejse for tilhørerne, hvor den instrumentale musik fremføres med et klart og enkelt, men nutidigt udtryk. Melodierne introduceres med lette historier og anekdoter om komponist, forfatter og tiden, hvor melodierne er skrevet. Trio Before har også medvirket i musikgudstjenester og spiller gerne op til fællessang.

Repertoiret på trioens nye cd ”DEN DANSKE SANG” spænder bredt fra ”Nu rinder solen op af Østerlide”, ”Den danske sang er en ung blond pige” og ”I skovens dybe stille ro” – melodier med et stort tidsspænd, hvor komponister som Carl Nielsen og Egil Harder er repræsenteret med tekster af blandt andre H.C. Andersen og Grundtvig.

Sagt om Trio Before:

”Opløftende og stemningsfuld koncertoplevelse.” – Anna Jørgensen, Brabrand Kirke.

”Fortolkninger af kendte sange og salmer får en næsten poetisk aura i de enkle og smukke arrangementer.” – Peter Tougaard.

“Der er tale om en Grand Cru-aftapning.” – præst Michael Pedersen, Snesere Kirke.

”Dejlig dansk musik, som giver behagelige kuldegys.” – Jytte Holst.

”Musikken var den smukkeste, blandt mange, som passede bedst til ’Mit Danmark’.” – Troels Kløvedal.

”Musik så fuglene synger.” – tidligere borgmester Flemming Knudsen.

Musikerne i Trio Before:

Claus Behrens, sopran og tenorsaxofonist. Uddannet fra konservatoriet i Haag, Holland. Spiller i flere forskellige sammenhænge inden for forskellige genrer. Kendt for sin flotte, nordiske, lyriske klang og tone. Han optræder også som solist til musikgudstjenester og lignende. ”Som sønderjyde og tidligere højskoleelev har de danske sange og salmer en meget stor betydning for mig, og hver koncert er en stor glæde for mig at spille,” siger Claus.

Niels Erichsen, pianist og organist. Uddannet fra konservatoriet i Århus og fra Kirkemusikskolen. En efterspurgt pianist, der med sit fantastiske gehør beriger musikken med delikate melodiske klange og fraser. Han har spillet med bl.a. Jesper Thilo, Finn Ziegler, Per Nielsen og mange flere. ”Det er en stor fornøjelse at være med til at formidle den danske kulturarv og gøre den nutidig med den erfaring og baggrund, jeg kommer fra,” siger Niels.

Peter Friis-Nielsen, kontrabassist og ingeniør. Selvlært og aktiv på den danske musikscene i flere konstellationer, både som musiker og underviser. Sørger for et godt og sikkert fundament, der får trioens instrumenter til at blande flot sammen. ”Det er en gave at arrangere disse gamle melodier og at gøre dem nutidige uden at miste den oprindelige stemning og ånd,” siger Peter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Before, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Trio Before ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Trio Before til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100

▶︎Tine Rehling

▶︎Elkjær Trio

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.