Trine Gadeberg

Del på de Sociale Medier

Trine Gadeberg

Kirkekoncerterne i landets smukke kirker har en helt særlig plads i Trine Gadebergs hjerte. Hun har igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære.

Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer.

Her er klassikere som Andrew Lloyd Webbers ”Pie Jesu” og ”Amazing Grace” blandet med årstidens danske salmer og sange. Trine Gadeberg leverer også i nyere hits som ”You Raise Me Up” og ”Time To Say Goodbye” og for at fuldende den musikalske alsidighed, leverer trioen et par gospel-numre i 3-stemmig acappella sang.

Du er sikker på at komme i det rette humør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick, inviterer indenfor til en hyggelige kirkekoncert, i en meget intens og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum, i kirker og koncertsale landet over.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Trine Gadeberg

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører