cover web

Del på de Sociale Medier

Toner af Guld

Toner af Guld lyder prætentiøst, men ikke desto mindre er det præcis hvad publikum kan forvente. En klokkeklar sopran med kraft og nerve, akkompagneret af en spillemand med sjælden sans for den enkelte genre, hvilket skaber optimale kår for tolkningen af tekst og toner, så musikken, nærværet og samspillet med publikum går op i en højere enhed.

Med en række forskellige koncepter inden for koncertforedrag og kabareter samt kirkekoncerter afstemt efter årstiden og arrangørens ønsker tilbyder Toner af Guld en bred vifte af musik inden for forskellige genrer, herunder operette, musical, danske og udenlandske viser og evergreens, salmer og klassiske sange.

Toner af Guld udgøres af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær, som sammen har spillet hundreder af kirke- og sognekoncerter siden 2008. Helle er klassisk sopran og akkompagneres af Dynes på klaver. Ind i mellem bliver det også til en duet mellem de to.  Begge har en fortid som lærere, hvilket tydeligt afspejles i parrets evne til at formidle musikken og blive ét med den og publikum.

Vi tilbyder:

  • Advents- og julekoncert med moderne og klassisk dansk og udenlandsk julemusik
  • Nytårskoncert, der smager af Wien med bl.a. operette og musical
  • Årstidskoncerter med salmer, viser og drys af klassisk musik
  • Allehelgenskoncert med håb og længsel som tema
  • Kabareter og koncertforedrag af 2*45 minutters varighed med temaer som ”Matador i ord og toner”, ”The Sound of Music for 2”, ”Mød os i en stemningsmelodi”, ”Lyden af 50’erne”, ”Kammerat med solen i fem forbandede år” samt ”Nostalgi er ikke, hvad det har været”.

Nøgleordene er nærvær, intensitet og renhed, når Toner af Guld leverer en professionel men ganske ukrukket fremtoning.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

profil web

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører