k copy e1556042704787

Del på de Sociale Medier

Tina Siel og Tine Lilholt

Trioen består af Tina Siel, som er en af landets absolut bedste sangerinder og er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt Band. Tine spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens og musikkens sjæl med sine flotte improvisationer. Tine vil ligeledes ved koncerten spille harpe, som hun nu mestrer, og vil akkompagnere på dette svære instrument. Pigerne vil blive understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, som med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en meget hyggelig og musikalsk koncert.

En koncert med Den Unikke Trio indeholder både danske, svenske, norske og engelske salmer og sange samt et par meget smukke ballader. Trioen indlægger altid nogle af årstidens salmer og sange, både til fællessang og at lytte til, ligesom der også vil være solopræstationer på de forskellige instrumenter.

Trioen har arbejdet sammen i 14 år, og de har alle steder trukket fulde huse samt overrasket med den energi, udstråling, nærvær og musikalitet, som er opstået i kombinationen af disse tre professionelle musikere.

Glæd jer til en koncert med tre musikalske kapaciteter og tag en skøn stemning med hjem.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

k copy e1556042704787

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører