cover 13

Del på de Sociale Medier

Thue Møller & Søren R. Fauth

En rejse til mørkets begyndelse. Mennesket

Thue Møller (bassist og kunstmaler) og Søren R. Fauth (lyriker, oversætter, dr.phil.) har indledt et hårdtslående lyd+litteratursamarbejde. Søren R. Fauths langdigt »Moloch. En fortælling om mit raseri« blev i 2020 som den eneste lyrikudgivelse nomineret til Læsernes Bogpris. Bogen er af DRs Adam Holm blevet kaldt ›et mesterværk‹.

Søren R. Fauth fortæller om bogens tilblivelse, om at blive skilt, om at gå til grunde og om at genopstå, om had, jalousi og dyb kærlighed, om død og ødelæggelse, fald og forsoning. Og Thue Møller sætter strøm og musik til det hele.

Man kan både booke dem til foredrag, oplæsning, diskussion og samtale (ca. 3 timer inkl. pause), eller bare til et kortere underholdningsindslag på en halv time til en hel time.

De gør opmærksom på at der kan og bør søges støtte i Statens Kunstfond til Søren R. Fauth (5.000 Kr.). Her hjælper de hellere end gerne, og hvis arrangementet åbnes for en bredere offentlighed (f.eks. via de sociale medier), er det en formsag at søge og få støttemidler. Det kræver blot rettidighed.

Endelig: Man går ikke uberørt fra et møde med dem!

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

cover 13

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører