thomas-clausen-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Thomas Clausen Bachiana Quartet

Jazz-pianisten og komponisten Thomas Clausen har altid interesseret sig for klassisk musik, og har sammensat et musikalsk team og et program som ikke alene blander genrerne, men samler dem til en helhed.

Han har komponeret værker til blokfløjte-virtuosen Michala Petri, bl.a. “Concertino for blokfløjte og strygeorkester”.  Michala Petri har beskæftiget sig en del med improvisationsmusik, sopranen Nina Sveistrup Clausen – som for nyligt har sunget Nattens Dronning på Det Kgl Teater og Jyske Opera – har en baggrund i diverse rytmisk musik, og jazz-guitaristen Peter Lund henter ofte inspiration i klassisk musik, især Bach.

Barokmusik og Jazz har som fællesnævner at improvisation indgår som stor del af udførelsen, og repertoiret trækker tråde fra Bach over romantikken til den moderne jazz med Thomas Clausens farverige arrangementer af klassikere, samt hans egne, originale kompositioner. Af kendte numre på programmet kan nævnes f.x. Villa-Lobos’ “Bachianas Brasileiras no 5”, temaer af Bach samt jazzstandarder som “Over the Rainbow”, Gershwin’s “Summertime” m.fl.

Line up

Michala Petri – blokfløjter
Thomas Clausen – piano
Nina Sveistrup Clausen – sopran
Peter Lund – guitarer

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

thomas-clausen-bachiana-quartet-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører