Tamra Rosanes
andreas tralalala123

Del på de sociale medier

Tamra Rosanes - Kirkekoncerter 2021

Himmelekspressen

Danmarks amerikanskfødte countrydronning, Tamra Rosanes, medvirker i et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel, spirituals, hymner og countryballader. Hun har slået sig sammen med to spændende, originale musikalske personligheder: J. Tex – Jens Einer Sørensen, på guitar, banjo, violin og mundharpe, som er kendt fra Americana og countrymiljøet, og Tim Kristensen, på kontrabas, som er kendt fra Rockabilly og countrymiljøet.

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmelekspressen – et gospeltog på vej til himlen.

Tamra Rosanes fortæller: ”Med HALLELUJAH SPECIAL vil vi tage folk med på en tur gennem USAs sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen helt personlige måde. Det vil sige med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie. De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og sang. Det er mange år siden, men sangene har betydning den dag i dag og er elsket af både amerikanere og danskere.
Slavernes gospel, blues og spirituals fortæller historien om smerter og besværligheder og troen på et bedre liv I himlen.”

HALLELUJAH SPECIAL byder på bl.a. Hank Williams simple og gospel inspirerede sange med vigtige budskaber som f.eks. ”I Saw the Light”, The Carter Family’s traditionelle sange som f.eks. ”Will the Circle be Unbroken”, Woody Guthries ”This Land is Your Land”, sorte slave-gospelsange som ”Go Tell It on the Mountain”, hvide spirituals som ”Poor Wayfaring Stranger” og ”Life’s Railroad to Heaven” samt countrysange af Johnny Cash og Patsy Cline, som er relevante i kirkesammenhæng.

Så hop på Himmelekspressen med Tamra Rosanes og HALLELUJAH SPECIAL.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Tamra Rosanes ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Tamra Rosanes til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.