Szhirley pr foto Ida Wang 1 1

Del på de Sociale Medier

Szhirley

”’Timeglas’ er, uden at jeg på forhånd har bestemt mig for det, kommet til at handle meget om tid. Tid jeg skulle have brugt anderledes. Tid jeg ville ønske kom tilbage. Tid der står stille. Tider løber fra mig. Lånt tid. ’Timeglas’ handler også om mig og min udvikling fra at være mig selv til nu at være nogens mor. Der sker så utrolig meget indeni og udenpå igennem den transformation, og derfor giver det mening for mig at blande disse emner sammen til et ’Timeglas’ og visuelt lade det være kvindekroppen, som repræsenterer den dobbelttydige titel,” fortæller Szhirley.

Szhirleys sang ”Bange” handler om netop de følelser, der opstår, når man står ved livets fristende tag selv-bord, og tid bliver en udfordring. Teksten er sårbar og ærlig, og lyden er en tilbagevenden til sangerindens R&B rødder. Mørk, svævende og emotionel.

”Jo ældre jeg bliver, jo mere forstår jeg, at tiden, vi har haft, aldrig mere kommer igen. Det giver mig lyst til at udnytte den tid, jeg står midt i og overfor. Optimalt. For jeg vil det hele! Familie, venner og mit cirkus med alt, hvad det indebærer. Da jeg skrev teksten til ’Bange’ mærkede jeg tydeligt, hvor vigtig tid er for mig. Jeg kan indimellem blive helt bange for at miste mig selv, når jeg ikke stopper op og bare ’er’. Samtidig har jeg jo ikke tid til at stoppe op, hvis jeg vil udrette alt det, jeg drømmer om,” fortsætter Szhirley.

”Jeg elsker at optræde og synge, for mig handler det om at give mit publikum en oplevelse, som de kan huske, og som de ønsker at fortælle videre. Mine sange er min måde at fortælle eventyr på, ligesom H.C. Andersen skrev sine eventyr i en bog, synger jeg mine historier for at dele mine tanker og følelser, i håb om, at det kan give andre mennesker følelser og tanker omkring livet, uden det nødvendigvis ender lykkeligt i en poleret prinsesseverden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme ud på scenerne og dele ud af mine historier.”

Sammen med pianist Christian Vinten er Szhirley klar til at tryllebinde publikum ude i de smukke kirkerum. I november-december er der mulighed for at krydre setuppet med nogle af de dejligste julesange.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Szhirley pr foto Ida Wang

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører