Szhirley
Szhirley pr foto Ida Wang

Del på de sociale medier

Szhirley - Kirkekoncerter 2021

Timeglas

”’Timeglas’ er, uden at jeg på forhånd har bestemt mig for det, kommet til at handle meget om tid. Tid jeg skulle have brugt anderledes. Tid jeg ville ønske kom tilbage. Tid der står stille. Tider løber fra mig. Lånt tid. ’Timeglas’ handler også om mig og min udvikling fra at være mig selv til nu at være nogens mor. Der sker så utrolig meget indeni og udenpå igennem den transformation, og derfor giver det mening for mig at blande disse emner sammen til et ’Timeglas’ og visuelt lade det være kvindekroppen, som repræsenterer den dobbelttydige titel,” fortæller Szhirley.

Szhirleys sang ”Bange” handler om netop de følelser, der opstår, når man står ved livets fristende tag selv-bord, og tid bliver en udfordring. Teksten er sårbar og ærlig, og lyden er en tilbagevenden til sangerindens R&B rødder. Mørk, svævende og emotionel.

”Jo ældre jeg bliver, jo mere forstår jeg, at tiden, vi har haft, aldrig mere kommer igen. Det giver mig lyst til at udnytte den tid, jeg står midt i og overfor. Optimalt. For jeg vil det hele! Familie, venner og mit cirkus med alt, hvad det indebærer. Da jeg skrev teksten til ’Bange’ mærkede jeg tydeligt, hvor vigtig tid er for mig. Jeg kan indimellem blive helt bange for at miste mig selv, når jeg ikke stopper op og bare ’er’. Samtidig har jeg jo ikke tid til at stoppe op, hvis jeg vil udrette alt det, jeg drømmer om,” fortsætter Szhirley.

”Jeg elsker at optræde og synge, for mig handler det om at give mit publikum en oplevelse, som de kan huske, og som de ønsker at fortælle videre. Mine sange er min måde at fortælle eventyr på, ligesom H.C. Andersen skrev sine eventyr i en bog, synger jeg mine historier for at dele mine tanker og følelser, i håb om, at det kan give andre mennesker følelser og tanker omkring livet, uden det nødvendigvis ender lykkeligt i en poleret prinsesseverden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme ud på scenerne og dele ud af mine historier.”

Sammen med pianist Christian Vinten er Szhirley klar til at tryllebinde publikum ude i de smukke kirkerum. I november-december er der mulighed for at krydre setuppet med nogle af de dejligste julesange.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Szhirley, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Szhirley ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Szhirley til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
image001 copy

▶︎Stig Rossen

søs lille

▶︎Søs Fenger

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.