susanne-oerum-bifald

Del på de Sociale Medier

Susanne Ørum

Kirkerummet fyldes med nærvær og varme, når Susanne Ørum synger egne sjælfulde sange om livet og kærligheden.

Som barn og ung sang hun ofte i kirken til gospelgudstjenester, og siden har hun skabt sig en sangkarriere med blandt andet soul som en vigtig ingrediens. Susanne er desuden en erfaren korleder og indbyder helt naturligt sit publikum i fællessang til sine koncerter.

I 90’erne var Susanne en del af pigegruppen Me, She & Her, som bl.a turnerede land og rige rundt med det store hit “I Count the Minutes”, som også blev spillet dagligt i radioen. Gruppen vandt en grammy for “Årets nye danske navn” i 1995.

Siden har Susanne sunget kor for en lang række af de største artister, f.eks. Anne Linnet, Lis Sørensen og Stig Rossen og ikke mindst Mariah Carey.

Som solist har Susanne turneret en del i USA (New York, Philadelphia og Seattle), og senest har hun i foråret 2023 udgivet sit album, GET REAL, med 13 egne sjælfulde og groovy sange. Albummet blev lanceret til releasekoncert på Nordsø Records, og siden har Susanne spillet på bl.a. H15, Lille Vega i København, Album Bar i Helsingør og Tante Karla i Marielyst.

Susannes album er blevet taget rigtig godt imod både i Danmark og i udlandet, og flere af sangene bliver spillet på P4 og P5 og BBC Radio 2 samt på en lang række radiostationer i bl.a. England, Frankrig og USA. Tre af Susannes sange kommet på TOP 10 på Amazon Hot new releases i England, og 8 af sangene er på top 20.

Hendes sang, You Tell Me, har fået en placering på Apple Musics playliste, New Music Daily, og en anden sang, Maybe You’re The One, en placering på Spotify’s playliste, Nu Funk.

En koncert med Susanne Ørum er bygget op med en fortælling, der tager publikum med ind i hendes betagende sangunivers.

Susanne kan bookes med sin guitarist eller med hele sit band og kor.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

susanne-oerum-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører