still water stone bifald

Del på de Sociale Medier

Still Water Stone

HJEMVEJE

Still Water Stone feat. Shiri Ginnerup præsenterer Hjemveje, en koncert med fokus på pluralisme, migration og sameksistens.

Koncerten indeholder bl.a. 4 originale børnesange med tekster forfattet af de to digtere Kenneth Krabat, Cindy Brown og Jesper Lützhøft, der med få ord beretter om rejsehistorier til Danmark, set igennem øjnene af børn fra Grønland, Cameroun, Syrien og Afghanistan, Sangene handler om at lide afsavn, at have drømme og lægge planer. Emnet er universelt og aktuelt.

De fire børnesange indgår i koncerten med 4 originale instrumentale kompositioner der hviler på en ide om at vi alle kommer et andet sted fra, enten personligt eller gennem vores forhistorie, forfædre og formødre der migrerede, inspirerede, assimilerede, og samarbejdede hen imod en fredelig sameksistens et nyt sted.

På samme måde som mennesket universelt har inspireret hinanden, har musikken rejst rundt, blandet sig og udviklet sig til en stor palet af nuancer. Kompositionerne trækker linjer mellem Skandinaviens kølige åbne klange, til Sufiernes hvirvlende dervisher, over mellemøstlig folkemusik, tilsat afrikanske rytmer og gregoriansk sang.

Still Water Stone’s koncept er at kollagen af kompositioner sammenflettes med autobiografiske/personlige, meningsfyldte, historiske begivenheder.

De korte historier skaber atmosfære omkring kompositionerne og sætter dem i en tilknyttet miljømæssig sammenhæng.

Still Water Stone består af:

Shiri Ginnerup, sang og violin, er 9 år gammel, og er som barn af forældre fra to forskellige kulturer, født med en dyb forståelse af emnet.

Rachel Yatzkan, klassisk komponist og saxofonist/vokal. Rachel er opvokset i Israel, og har rødder fra henholdsvis Bulgarien, hvor hendes mor som barn måtte flygte for Nazisternes jødeforfølgelser, til en far hvis familie vandrede fra Persien til Palæstina i 1905. Siden 2001 har hun boet i Danmark.

Morten Ginnerup, nordisk komponist og pianist. Morten er opvokset i Vestjylland og har rødder fra henholdsvis Djursland og Mors.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

still water stone bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører