image001 wide

Stig Rossen

Stig Rossen er kendt for sin store stemme, og få steder lader den stemme komme til sin ret så godt som kirkerummet. Med et usædvanlig bredt repertoire bestående af alt fra musicalhits til gospel tilbyder Stig Rossen alsidige koncerter, der ikke lader sig begrænse af, hvad kirkekoncerter traditionelt set kan og bør bestå af.

Som uddannet skuespiller minder Stig Rossen os om, at kirken er et fortællingens rum. Uanset om det er i hjerteskærende fortolkninger af sange som ”Gethsemane” fra Andrew Lloyd Webbers rockmusical ”Jesus Christ Superstar”, eller det er eftertænksomheden i små, bevægende fortællinger som Danny Kayes ”The Ugly Duckling”, leveres sangene med en indlevelse og nerve, der gør dem levende og nærværende.

Klassikere fra det engelsksprogede repertoire går hånd i hånd med det bedste fra det danske. 13 år i England fornægter sig ikke, men kernen i Stig Rossens koncerter er og bliver den danske sangskat, ny såvel som gammel. Det gælder ved både de intime kirkekoncerter, der kan nydes hele året, og de stemningsfulde julekoncerter, der hvert år fylder kirker landet over i november og december.

Julekoncerternes magi er særligt fremtrædende ved kirkekoncerterne, hvor julens budskaber om næstekærlighed og tro naturligt fremhæves. Al stress og jag må se sig fortrængt, når julestemningen breder sig som skæret fra de tusinde julelys, der i 1998 gav navn til Stig Rossens første julealbum. Siden er det blevet til hele fire julealbummer, hvis alsidighed afspejles i koncerterne.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

image001 copy

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører