steven hart 3 bifald e1599041650449

Del på de Sociale Medier

Steven Hart

Steven Hart er både meget traditionel, men også utraditionel på flere områder, og en person, der med sin baggrund som dansk, amerikansk og afrikansk – bygger bro mellem mennesker

Han har været solist i mere end 35 år og er en sanger med en stemme svingende fra opera og power-gospel til det helt stille og inderlige. Med sin særlig gode kontakt til publikum og store evne til at improvisere. Han også kendt for sin kontakt til publikum, som får en stor oplevelse med musik og fællesskab. Steven har erfaringer fra adskillige musikjobs deriblandt mange udsolgte eller næsten udsolgte kirkekoncerter.

Steven Hart synger kendte traditionelle gospelnumre, evergreens og pop, fra Kai Normann Andersen til John Mogensen, The Beatles og Stevie Wonder. Med integrerede fællessange og plads til snak og hygge. De fleste numre kan publikum nynne med på. Med pianist.

Så havde vi igen besøg af Steven Hart og hans pianist og ligesom sidst, var underholdningen helt i top med masser af glade medlemmer.” – Husum Brønshøj Aktiv Klub, alder 55-99 år. Nov.2018

En hyldest til Etta Cameron – koncert

Med Gospel, Pop, Jazz og Salmer.

En Koncert som tager udgangspunkt i troen på fred og kærlighed. Med kendte numre fra bl.a. Etta Camerons repertoire. Det er numre som, Oh Happy Day, Glory Hallelujah, We Shall Overcome, That`s What Friends Are For, What A Wonderful World, Imagine og Heal The World (Micael Jackson). Også fællessange.

En koncert med nærvær og fællesskab. Med pianist, duo eller trio.

Fra Grundtvig til Kim Larsen – koncert

I denne koncert fortolker Steven Hart kendte numre fra den danske sangskat, højskolesange og salmer Steven er vokset op med danske sange, som han holder utrolig meget af at synge. Foregår som en vekselvirkning mellem solistoptræden og fællessang. På repertoiret er numre som, I al sin glans nu stråler solen, Når lyset bryder frem, Ebbe Skammelsøn, Lyse nætter og Altid frejdig når du går.
Også fællessange. Med pianist, duo eller trio. 60-90 min.

Julekoncert

Med julens traditionelle Gospelsange, Evergreens, Pop og Salmer. Steven er som sædvanligt med til skabe den gode julestemning. Med pianist, duo eller trio.

Om Steven Hart

Er sanger og solist gennem mange år, bl.a. som korsanger for Etta Cameron i 15 år. Steven er opvokset i Danmark og har underholdt yngre såvel som ældre gennem alle årene. Han blev bl.a. årets mest populære musikalske foredragsholder i FOF Nord 2009 og var arrangør og korleder ved landets måske første ”Senior gospel workshop” i 2012.

Steven Hart er en meget karismatisk kunstner kendt for sin positive energi og sin store dybe stemme, som svinger fra opera og power-gospel til det helt stille og inderlige. Han er en gospelfortolker ud over det sædvanlige og man kan også opleve ham med jazz og danske sange fortolket med hjerte og sjæl. Steven kan altid få publikum til at synge med og som entertainer er han en mester i ping pong dialog og anden elegant underholdning.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

profil steven

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører