steve1700 1 1

Del på de Sociale Medier

Steve Cameron

Book en amerikansk gospelkoncert med Steve Cameron and The Gospel Calvary. En unik og livsbekræftende oplevelse, hvor kirkerummet fyldes af Steve Camerons store stemme og tætte kontakt med publikum. Steve har boet i Danmark de sidste 40 år, men er født og opvokset i Miami, Florida, USA, hvorfra han har sine musikalske rødder.

Steve Cameron and The Gospel Calvary

Steve Cameron præsenterer i egen fortolkning en perlerække af amerikanske gospelsange og inviterer publikum til fællessang. En svingende og livsbekræftende koncert med Steve Cameron, der med hans store stemme og hjertevarme giver publikum en enestående koncertoplevelse med gospelmusikkens budskab om håb og glæde.

Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde, han formår at give publikum en hjertevarm og energifuld oplevelse. Og i rollen som korleder for fire gospelkor har han spredt sin erfaring og engagement for musikken videre til sine elever som Laura fra X Factor og Emmelie Charlotte-Victoria de Forest.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange cd’er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. og Big Fat Snake. Da soul/blues også har en særlig plads i Steves hjerte, har han dannet bandet B#Sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

steve400

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører