Steve Cameron
steve400

Del på de sociale medier

Steve Cameron - Kirkekoncerter 2021

En unik og livsbekræftende oplevelse

Book en amerikansk gospelkoncert med Steve Cameron and The Gospel Calvary. En unik og livsbekræftende oplevelse, hvor kirkerummet fyldes af Steve Camerons store stemme og tætte kontakt med publikum. Steve har boet i Danmark de sidste 40 år, men er født og opvokset i Miami, Florida, USA, hvorfra han har sine musikalske rødder.

Steve Cameron and The Gospel Calvary

Steve Cameron præsenterer i egen fortolkning en perlerække af amerikanske gospelsange og inviterer publikum til fællessang. En svingende og livsbekræftende koncert med Steve Cameron, der med hans store stemme og hjertevarme giver publikum en enestående koncertoplevelse med gospelmusikkens budskab om håb og glæde.

Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde, han formår at give publikum en hjertevarm og energifuld oplevelse. Og i rollen som korleder for fire gospelkor har han spredt sin erfaring og engagement for musikken videre til sine elever som Laura fra X Factor og Emmelie Charlotte-Victoria de Forest.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange cd’er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. og Big Fat Snake. Da soul/blues også har en særlig plads i Steves hjerte, har han dannet bandet B#Sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steve Cameron, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Steve Cameron ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Steve Cameron til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
profil steven

▶︎Steven Hart

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.