sound-of-silence-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Sound Of Silence

Sound Of Silence er sammensat af 3 super rutinerede musikere og i særdeleshed sangere…

Fundamentet i Sound Of Silence er det vokale arbejde med de gode melodier og de smukke harmonier, understøttet af akustiske guitarer og flotte arrangementer. På visse numre vil der også være lækre backtracks, som giver melodierne endnu mere stemning…

Repertoiret omfatter sange fra Simon & Garfunkel, Eagles, Beatles – suppleret med flotte egne kompositioner. Der er blevet arbejdet intenst på at sikre autencitet i udførelsen af sangene og når de 3 stemmer ”forbindes” i koret, findes det næppe flottere i vores lille kongerige….

Sound Of Silence er for alle der vil nyde en intens stemning af smukke sange og musik og som tør lade sig forføre i en harmonisk romance…
Sound Of Silence vil egne sig rigtig godt til de mindre spillesteder, restauranter, kulturhuse, kulturcaféer og også private arrangementer.
Sound Of Silence spiller også Kirkekoncerter, og her vil repertoiret primært være omkring Simon & Garfunkel, idet tekster og stemning passer utroligt godt i denne sammenhæng…

Sound Of Silence består af:

Jens Peter Løkke og Klaus Phanareth: Vocal, guitar og percussion

Jens og Klaus var tdligere en del af The Boy’z – Danmarks første ”boyband”, der bl.a. var med i Dansk Melodi Grand Prix i både 1990 og 1991. De har turneret de danske musikscener tynde og var i 2 år Scala’s husorkester i København. Klaus har skrevet masser af sange og musik til både teater- og danseforestillinger, film og forskellige bands. Han har spillet og sunget sammen med Jens Peter det meste af livet og sammen har de en helt unik klang.

Jens Peter er ved siden af Sound Of Silence også ”Bryan” i det danske Bryan Adams jam som har hærget de danske musikscener.

Troels Skovgaard: Vocal, akk. guitar, elguitar

Troels Skovgaard er en af landets bedste guitarister, som har medvirket på talrige musikudgivelser. Troels er også sangskriver/producer og har udgivet 5 albums og en EP i eget navn. Senest albummet ”Selected”, som har nydt stor anmelderros og som musikmediet Side33.dk, har anbragt i kategorien “stærkt anbefalelsesværdige albums fra 2022”. Troels vandt i 2021 The UK Songwriting Contest i kategorien Jazz’n Blues med sangen “Wash my Blues away”, fra EP’en “Someday my Ship will come in”.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

sound-of-silence-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører