søs

Del på de Sociale Medier

Søs Fenger

Intimiteten, nærheden og følelsen af at komme tæt på sit publikum, det er dét, Søs Fenger elsker, når hun giver koncerter rundt om i landets kirker. Og det kan mærkes helt nede på de bagerste bænke i kirken. Søs Fenger kommer ikke bare tæt på sit publikum – hun lader også dem komme tæt på sig selv med sine personlige fortællinger, tanker om livet, kærligheden, glæde, savn og afsavn. Alt sammen pakket ind i sangerindens velkendte og skønne vokal, der i den grad formår at fylde kirkerummet.

Under koncerten vil Søs Fenger både spille egne og andre kendte sange – tilpasset højtider og årets skiftende temaer, og det er selvfølgelig tilladt at synge med. Faktisk kan det være svært at lade være, når de medrivende sange fylder kirkerummet.

Hør sangene fra Søs Fengers hitkatalog såsom ”Holder øje med dig”, ”Inderst inde”, ”Sidste time”, ”Hvor end jeg går hen” og nogle af de nye radioørehængere som ”Kun et liv” og ”Er det så forbi” (bl.a. fra Toppen af poppen). Nye hits som ”Du er” og ”Jeg elsker dig” er også med på repertoiret. Søs Fenger har herudover udvalgt nogle af sine yndlingssange.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs Fenger i tæt kontakt med publikum ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde. Og om sin store passion: musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

søs lille

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører