skala cover bifald

Del på de Sociale Medier

Skala

Skala inviterer til en koncert de kalder ’TRO & DRØMME’!

En koncert med livsglad og følelsesladet musik, med både danske og latinamerikanske sange og rytmer. Hvor deres nordiske rødder kan mærkes og deres inspiration og passion fra deres musikalske drømmerejser kan føles. En koncert med kendte sange på nye måder og fremmede sange på kendte måder.

De inviterer publikum med ind i et musikalsk rum, med store følelser og intense stemninger, og, hvor der også er plads for lytteren til at drømme og tro. Skala krydrer med skønne rytmer, glæde og melankoli. Tag med på deres musikalske drømmerejse!

De er alle født i Danmark og elsker deres nordiske musikalske rødder, salmer og sange. Skala har også alle været på lange rejser og studier i Latinamerika, Caribien og Afrika og har stor kærlighed til sange, musikken og rytmerne derfra.

Navnet Skala refererer til Skandinavien og Latinamerika. Vi spiller nogle af de helt nye salmer og ældre sange af bl.a. Carl Nielsen/Ingemann, Robert Normann/Halfdan Rasmussen, latinamerikanske ballader af bl.a. Cesaria Evora, Matamoros, f.eks. Besame Mucho’, skønne rytmer, m.m. Undervejs fortæller vi lidt om tiden og troen de steder numrene er opstået og for de mennesker, der har skabt musikken, komponisten, tekstforfatteren, osv.

Om Skala

Jeanette Arp, sang. Som ganske ung stødte hun på latinamerikansk musik og det satte drømme i gang. Det har ført til lange rejser og studier i Sydamerika og Caribien, hvor hun også modtog undervisning i klassisk sang. Hun begyndte at synge professionelt i 1989 og året efter blev hun inviteret med som forsanger på turné i Spanien. Det var starten på en karriere som sangerinde og begyndelsen på en livslang passion.

Carsten Kær, piano og orgel. Er vokset op i Nordjylland, hvor der er masser af plads og tid – også til at tro og drømme. Og drømme blev til virkelighed for organisten og pianisten, Carsten Kær, da han på et halvt års rejse i Brasilien og Cuba kom ind under huden på en musik, der både føltes kendt -men også fremmed og udfordrende. Udd. fra konservatoriet og udd. organist.

Jesper Nørløv, perkussion. Udd. fra Rytmisk Musikkonservatorium. Alle perkussionister drømmer om at rejse til Afrika og Cuba, hvor trommerne har en central plads i musikken og troen. Jesper har været på mange rejser og studieophold i både Ghana og Cuba. Rytmer og melodier hænger unægtelig sammen i musikken herfra. Han spiller som en drøm og er blandt de mest benyttede perkussionister i Danmark.

Mia Engsager, trombone. Mia Engsager er vores gæstesolist og tilføjer musikken ekstra dybde og krydderi med sine skønne trombone-toner og korsang. Udover at være en fabelagtig trombonist spiller Mia også orgel og klaver. En alsidig virtuos musiker og komponist. Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København med trombone som hovedinstrument.  Derefter tog hun en uddannelse som organist og korleder fra Sjællands Kirkemusikskole. Har arbejdet som organist siden hun var 11 år, hvor hun blev optaget i Guinness Rekordbog, som Danmarks yngste organist. Mia har, som resten af SKALA, en passion for latinamerikansk musik og har studeret cubansk musik på konservatoriet i Havanna, Cuba. Mia studerer nu orgel på Det Kgl. Musikkonservatorium.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

trio skala cover bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører