Sisters of Mercy
sisters of mercy bifald 1

Del på de sociale medier

Sisters of Mercy - på video

Sisters of Mercy - Kirkekoncerter 2021

- Cohen, kvinder og tro

”I det svedige lidenskabelige favntag, i al dets vidunderligetidløse kraft,
er der ingen adskillelse mellem det åndelige og det profane”

Et særkende for den canadiske sanger og digter Leonard Cohen er koblingen mellem det sanselige og det spirituelle. Med sin unikke evne til at sammensmelte kærlighed, lidenskab og spiritualitet markerede han sig gennem fem årtier som hjertets krønikeskriver par excellence.

Kvartetten Sisters of Mercy formidler Leonard Cohens stemningsfulde værk, med særligt blik for hans kvindeskikkelser og uortodokse brug af religiøse temaer. Cohens egen baggrund var jødisk, men hans åndelige søgen universel. Mange af hans tekster refererer til bibelske beretninger; fra Kong Davids betagelse af Betsheba i ”Hallelujah” til Jesus lidelseshistorie i ”Suzanne”.

Andre udtrykker salmeformens lovprisning eller gendigter helgenfabler som den om Jeanne d’Arc. Samlet set en perlerække af sange hvor skønhed, smerte og længsel er uløseligt forbundne som brikker i livets mosaik.

Sisters of Mercy iklæder Cohens tekster et minimalistisk musikalsk udtryk, der lader ordenes brutale sårbarhed og melodiernes skønhed stå i centrum. Med kirkerummet som perfekt ramme fortolker vi Leonard Cohens legendariske klassikere og giver en unik mulighed for fordybelse i et skelsættende poetisk univers.

Oplev numre som; “Dance me to the end of love”, “Suzanne”, “Here it is”, “Halleluja”, “Famous blue raincoat”, “Came so far for beauty”, “Song of Bernadette” “If it be your will” m.fl.

Gennem de sidste 40 år har vi alle fire bevæget os mellem flere forskellige genrer som soul, rock, blues, pop, country og musical.

For 21 år siden mødtes vi i forbindelse med en Leonard Cohen Tribute med bandet ”Birds on a Wire”. Dette møde førte til utallige koncerter på Vega i København, til venskaber, ægteskaber, børn og ikke mindst til en umådelig kærlighed og dedikation til Leonard Cohens tekster og musik.

Sang: Evy Krogh

Sang: Marianne Dollerup Stenz

Bas: Lars Wallin

Keyboard/harmonica: Jakob Stenz

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sisters of Mercy, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Sisters of Mercy ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Sisters of Mercy til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Søren Krogh web scaled

▶︎Søren Krogh

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.