singers-bifald

Del på de Sociale Medier

Singers

Stærke solister, lækre arrangementer, international appeal, fængslende koncerter… det er nogle af de ord, der bliver brugt om denne kvintet.

I 2012 vandt Singers tre priser ved Contemporary World A Cappella Competiton bl.a. for bedste jazzperformance. Siden har gruppen turneret i både DK og Europa og i 2019 optrådte Singers på nationalt kinesisk TV ved en stor international festival i Wanzhou, (Kina). Senest har Singers sunget live i DR i forbindelse med ”Fællessang – endelig sammen” i august 2021.

Ved denne kirkekoncert vil Singers ta`udgangspunkt i et populært og varieret repertoire som stemningsmæssigt tar´udgangspunkt i livet; kærligheden og fællesskabet. Populære sange som ”Du er”, ”Tre små ord”, ”Still crazy after all these years”, ”Kiss from a rose” og ”Fragile” vil blive fortolket af Singers og sunget i deres egne arrangementer. Publikum vil blive inviteret med på en musikalsk rejse hvor der er rig mulighed for at synge med og føle sig som en del af musikken. Singers kendetegn er høj energi og dybt engagement. Singers mål er altid at give publikum en varm og livsbekræftende oplevelse.

Singers er Britt Hein, Helle Henning, Claus Storgaard, Mads Enggaard og Toke Wulf.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

singers bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører