Singers
singers bifald

Del på de sociale medier

Singers - Kirkekoncerter 2021

Livets sange – 60 min. uden pause

Stærke solister, lækre arrangementer, international appeal, fængslende koncerter… det er nogle af de ord, der bliver brugt om denne kvintet.

I 2012 vandt Singers tre priser ved Contemporary World A Cappella Competiton bl.a. for bedste jazzperformance. Siden har gruppen turneret i både DK og Europa og i 2019 optrådte Singers på nationalt kinesisk TV ved en stor international festival i Wanzhou, (Kina). Senest har Singers sunget live i DR i forbindelse med ”Fællessang – endelig sammen” i august 2021.

Ved denne kirkekoncert vil Singers ta`udgangspunkt i et populært og varieret repertoire som stemningsmæssigt tar´udgangspunkt i livet; kærligheden og fællesskabet. Populære sange som ”Du er”, ”Tre små ord”, ”Still crazy after all these years”, ”Kiss from a rose” og ”Fragile” vil blive fortolket af Singers og sunget i deres egne arrangementer. Publikum vil blive inviteret med på en musikalsk rejse hvor der er rig mulighed for at synge med og føle sig som en del af musikken. Singers kendetegn er høj energi og dybt engagement. Singers mål er altid at give publikum en varm og livsbekræftende oplevelse.

Singers er Britt Hein, Helle Henning, Claus Storgaard, Mads Enggaard og Toke Wulf.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Singers, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Singers ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Singers til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
jesper rene bifald

▶︎Jesper René

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.