simone-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Simone

Der er garanti for en fantastisk stemning når Simone, akkompagneret af sin pianist, varmer kirkerummet op med de smukkeste hits fra de sidste årtier.
Book Simone til jeres næste koncert, og få en uforglemmelig oplevelse.

REFERENCER

“Simone har en suveræn fin stemme med alle de udtryksmuligheder man kan forestille sig. Snartsmyger hendes underfuldt smukke stemme sig slankt, lyrisk og indfølende om ens følsomme hjerte, snart banker hun igennem med en uforudset overvældende kraft, der sender kuldegysninger af fryd og betagende glæde gennem hele ens sansesystem.

Mads Granum synes at have flere tangenter at spiller på end der på et klaviatur. Ligesom man tænker alle kendte vendinger er hørt, finder han på nye snurrigheder i en af sine talrige lækre klanglige
harmoniske påfund. Lægger man dertil en uhørt virtuos udfoldelse, der hvor han kan få lov til det, kan man ikke ønske sig andet end et genhør med denne musikkens tryllekunstner.” – Erik Linow, Vor Frelsers kirke, Vejle

“Vi havde en fantastisk god koncert med Simone og Mads, og vi som arrangør samt et veloplagt og forventningsfuldt publikum nød det i fulde drag. Simones smukke ryst, hendes søde væsen og smukke ydre, tryllebandt os alle, og ikke mindst Mads’ dejlige musikalske kunnen, var med til at gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse.” – Leif Kramer, Givskud

Om Simone

Du kender Simone fra TV:

  • Hun vandt “Scenen er din” i 2004
  • Har deltaget i Dansk Melodi Gran Prix 3 gange, hvor hun kom i finalen (2010, 2013, 2016)
  • Sunget til diverse velgørenhedsshows, Knæk Cancer, Grib mikrofonen, Sommersang i Mariehaven, og Fællessang under corona.

Simone har udgivet 4 CDér med Disneysange, julesange, egne sange og store filmklassikere og har solgt over 350.000 eksemplarer, hvilke har givet hende flere guld-, platin- og dobbeltplatin plader.

Simone har bl.a. optrådt flere gange med Stig Rossen, Bent Fabricius Bjerre, Louise Fribo, Julie Berthelsen, Kurt Ravn, Per Nielsen, Helmut Lotti, Dario, Prinsens Musikkorps, DR symfoniorkestret.

Om Mads Granum

Uddannet jazzpianist fra Berklee og kapelmester i Mads Granum Kvintet. Han har bl.a. komponeret melodier til flere sange i Højskolesangen foruden “Du spør mig om håbet” (Folkekirkens Nødhjælps 100 års jubilæumssang).
Mads er organist i Lindevang Kirke, Keyboardspiller for bl.a. Thomas Eje og Linie 3 samt pianist i Promenadeorkestret.  Har optrådt for kongehuset ved flere lejligheder og skrevet musik til bl.a. Det Kgl. Teater og musicalen I Kingos skygge.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

simone-cover-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører