Signe Svendsen Credit Morten Germund e1557397490260

Del på de Sociale Medier

Signe Svendsen

Signe Svendsen går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at røre sit publikum. Hendes stemme står klart og stærk, og hun er en sikker entertainer.

Om at optræde solo udtaler hun: ”Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker, og det er sammen med dem, det hele skal bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige dér, hvor ting bliver nære og sårbare.”

Hun har sit eget ståsted på den danske musikscene. De klare tekster og pop/folk-lyden, er blevet hendes kendetegn, og med sange som ”Strejfer” og ”Rift” har hun sat sit aftryk på dansksproget musik. Hun er ikke bange for at være politisk, at tale om hverdagen eller give sit take på vores fælles virkelighed. På alle måder en vedkommende artist.

Signe Svendsen har igennem mange år turneret med sit faste band, men har den seneste tid kastede sig over solokoncerterne med stor succes. 

Udgivelser:

Rift (2016)
Kun De Faldne Rejser Sig Igen (2013)
Ny Passager (2010)

Sangen ”Hjemløse Hjerter” er optaget i Arbejdersangbogen i 2014. Teksten til ”Ny Passager” blev brugt ved folkeskolens skriftlige afgangseksamen i 2011.

Foto af Morten Germund

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Signe Svendsen Credit Morten Germund e1557397490260

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører