billede 1

Sara Grabow

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger dybt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet.

Med projektet EneRum kombinerer Sara musikken med interessen for fordybelse, klang og store spørgsmål som tro, tillid og fællesskab.

Sara har i de seneste år rejst rundt til kirker og katedraler i Danmark, Norge og Frankrig og undersøgt klangene med sin stemme.

”Hvert kirkerum er unikt. Alle har sin egen klang, og det er min store glæde i livet at synge på rummets præmisser.”

Sara har komponeret ni sange, der handler om længsel efter fordybelse. Sangene er optaget i Esrum Klosters abbedsal og er optaget, sunget og spillet af hende selv i En(e)Rum.

”Jeg havde brug for at få skrabet det overflødige væk. Jeg ville ind til kernen og prøve at finde ud af: Hvem er jeg egentlig, som sanger, guitarist og komponist, når jeg kun har mig selv at ’klinge med’? Jeg tror på, at mere nærvær i et fællesrum (musikalsk som socialt) fremmes af fordybelse i et EneRum. Kirkerummet eller det sakrale rum er for mig at se et fantastisk sted, der skaber muligheder for at opleve noget ’for sig selv’, og samtidig være sammen med andre i en fællesskabsfølelse.”

Publikum inviteres til at synge med på enkelte melodistrofer og understreger dermed vekselvirkningen mellem at lytte og at deltage.

Se videoer fra hendes foreløbige EneRum Tour til venstre.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

billede 1

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører