Sara Grabow
billede 1

Del på de sociale medier

Sara Grabow - på video

Sara Grabow - Kirkekoncerter 2022

Ene, men ikke alene

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger dybt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet.

Med projektet EneRum kombinerer Sara musikken med interessen for fordybelse, klang og store spørgsmål som tro, tillid og fællesskab.

Sara har i de seneste år rejst rundt til kirker og katedraler i Danmark, Norge og Frankrig og undersøgt klangene med sin stemme.

”Hvert kirkerum er unikt. Alle har sin egen klang, og det er min store glæde i livet at synge på rummets præmisser.”

Sara har komponeret ni sange, der handler om længsel efter fordybelse. Sangene er optaget i Esrum Klosters abbedsal og er optaget, sunget og spillet af hende selv i En(e)Rum.

”Jeg havde brug for at få skrabet det overflødige væk. Jeg ville ind til kernen og prøve at finde ud af: Hvem er jeg egentlig, som sanger, guitarist og komponist, når jeg kun har mig selv at ’klinge med’? Jeg tror på, at mere nærvær i et fællesrum (musikalsk som socialt) fremmes af fordybelse i et EneRum. Kirkerummet eller det sakrale rum er for mig at se et fantastisk sted, der skaber muligheder for at opleve noget ’for sig selv’, og samtidig være sammen med andre i en fællesskabsfølelse.”

Publikum inviteres til at synge med på enkelte melodistrofer og understreger dermed vekselvirkningen mellem at lytte og at deltage.

Se videoer fra hendes foreløbige EneRum Tour til venstre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sara Grabow, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Sara Grabow ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Sara Grabow til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
niels1 lile

▶︎Anne Linnet

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.