salmeswing-bifald

Del på de Sociale Medier

Salmeswing

Når Sille og Palles Salmeswing spiller kirkekoncert for børn og barnlige sjæle, er der højt til loftet, og kirkehvælvingerne fyldes med sang, klap og dans. Koncerten blander salmer med nogle af de mest elskede børnesange og lader børnene selv deltage aktivt i festen.

Siden Sille og Palle udgav cd’en til Børnesalmebogen i 2011 har duoen haft travlt med at spille børnekoncerter i kirker i hele landet – ofte med deltagelse af kirkernes egne børnekor.

Koncerten kan desuden indgå som del af dåbsjubilæer, babysalmesang-forløb eller som jule- eller påskekoncerter for familier eller den lokale daginstitution. Duoen har også stor erfaring med skolekoncerter for 0.-3. klassetrin. Her medfølger undervisningsmateriale.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og cd’er for børn med cirka 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret står bag musikken til Ramasjang-programmet Rosa fra Rouladegade. De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

”De to musikere skulle ikke bruge mange minutter, før de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten. Humøret var højt, der blev danset, sunget og ”rytmet” i det smukke kirkerum, så det var en lyst.” – Menighedsrådenes Blad 2013.

Hele Bække Kirke swingede ”og børnene fandt snart sammen i midtergangen, hvor de dansede, klappede og sang med!” – JydskeVestkysten 2012.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

salmeswing-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører