Salmeswing
presse

Del på de sociale medier

Salmeswing - billederSalmeswing - Kirkekoncerter 2021

Lad børnene indtage kirkerummet!

Når Sille og Palles Salmeswing spiller kirkekoncert for børn og barnlige sjæle, er der højt til loftet, og kirkehvælvingerne fyldes med sang, klap og dans. Koncerten blander salmer med nogle af de mest elskede børnesange og lader børnene selv deltage aktivt i festen.

Siden Sille og Palle udgav cd’en til Børnesalmebogen i 2011 har duoen haft travlt med at spille børnekoncerter i kirker i hele landet – ofte med deltagelse af kirkernes egne børnekor.

Koncerten kan desuden indgå som del af dåbsjubilæer, babysalmesang-forløb eller som jule- eller påskekoncerter for familier eller den lokale daginstitution. Duoen har også stor erfaring med skolekoncerter for 0.-3. klassetrin. Her medfølger undervisningsmateriale.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og cd’er for børn med cirka 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret står bag musikken til Ramasjang-programmet Rosa fra Rouladegade. De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

”De to musikere skulle ikke bruge mange minutter, før de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten. Humøret var højt, der blev danset, sunget og ”rytmet” i det smukke kirkerum, så det var en lyst.” – Menighedsrådenes Blad 2013.

Hele Bække Kirke swingede ”og børnene fandt snart sammen i midtergangen, hvor de dansede, klappede og sang med!” – JydskeVestkysten 2012.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Salmeswing, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Salmeswing ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Salmeswing til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

mar 2022


ann og aberne bifald

▶︎Ann & Aberne

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.