rs e1557133784202

Del på de Sociale Medier

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum.

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom senest til udtryk, da BBC i juli 2011 havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i deres årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i The Royal Albert Hall. Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden og samtidig en begivenhed, som BBC transmitterer direkte.

Rasmus Lyberth har optrådt i hele verdenen og har modtaget et hav af priser. Han er en kunstner, og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London, eller til en af hans særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum.

Rasmus Lyberths band

Rasmus Lyberths band består af:

Kristoffer Jul Reenberg: keyboards, hammondorgel, flygel

Ayi Solomon: percussion (Ghana)
Alain Apaloo: guitar (Togo)
Ulrik Skytte Andersen: bas.

Udtalelser

”En oplevelse i særklasse, en forførisk aften i selskab med Rasmus Lyberth og band var en fantastisk varm og eventyrlig oplevelse” – anmeldelse i Midthimmerlands Folkeblad.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

rs e1557133784202

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører