Ole

Del på de Sociale Medier

Ole Jørgensen

Ved en kirkekoncert med Ole Jørgensen vil man kunne høre både danske og engelske salmer og sange som ”Nærmere Gud til dig”, ”I dag skal du løfte dit hoved mod himlen”, ”Som solskin”, ”Har du viser, min ven”, ”Amazing Grace” og ”You Raise Me Up”.

I 2017 fejrede Ole Jørgensen sit 30 års jubilæum, og han udgav i den forbindelse cd’en ”Smile”. Til koncerten vil der selvfølgelig være sange fra denne cd, men også fra tiden, der er gået – koncerten er med andre ord en skøn blanding af såvel salmer, sange, viser, gospel, musical som fortællinger. Og publikum får altid lov til selv at synge med.

Ole Jørgensen har, som det fremgår, været en aktiv del af den danske musikscene i mange år. Han har turneret med adskillige koncerter, projekter, foredrag og workshops i både ind- og udland. Han er født i Vestjylland og har begge ben på jorden. Han besidder en energi og en udstråling, som smitter af på alle, der arbejder sammen med ham.

Anmeldelser af Oles sangtalent går helt tilbage til 7 årsalderen, hvor en avis skrev om Ole: ”7-årig gjorde lykke.”

Han har sunget sammen med mange kendte solister: Julie Steincke, Silas Holst, Lene Siel, Torben Zeller, Lisa Rommeé, Zindy, Trine Jepsen, Jesper Lundgaard, Etta Cameron, Lillian Boute, Birgitte Frieboe, Mirja Kennedy, Jakob Haugaard m.fl.

Han mestrer genrer fra musical over gospel til pop, viser og evergreens. Den danske musicalscene har brugt Ole meget, og det er blevet til adskillige hovedroller i årenes løb bl.a. i Askepop, Chess, Den Røde Pimpernel (Skandinaviens premiere), Rent, Cabaret , Aida (Skandinaviens premiere), Jean Valjean i Les Misérables, Max Bialystock i The Producers, Sebastian i Den lille havfrue (Europa premiere) og The Visitors (Abba jubilæums-teaterkoncert).

Hans store soloshow Ole Jørgensen in Concert er blevet sendt flere gange i fjernsynet.

Ole Jørgensen har sunget adskillige kirkekoncerter og er alle stedet blevet godt modtaget. En kirkekoncert med manden med en stor tenorstemme og helt nede på jorden-personlighed kan kun blive hyggelig.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

olelille

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører