Ole Jørgensen
olelille

Del på de sociale medier

Ole Jørgensen's filer

Ole Jørgensen - billederIMG 1056 1 1

Ole Jørgensen - Kirkekoncerter 2022

You Raise Me Up!

Ved en kirkekoncert med Ole Jørgensen vil man kunne høre både danske og engelske salmer og sange som ”Nærmere Gud til dig”, ”I dag skal du løfte dit hoved mod himlen”, ”Som solskin”, ”Har du viser, min ven”, ”Amazing Grace” og ”You Raise Me Up”.

I 2017 fejrede Ole Jørgensen sit 30 års jubilæum, og han udgav i den forbindelse cd’en ”Smile”. Til koncerten vil der selvfølgelig være sange fra denne cd, men også fra tiden, der er gået – koncerten er med andre ord en skøn blanding af såvel salmer, sange, viser, gospel, musical som fortællinger. Og publikum får altid lov til selv at synge med.

Ole Jørgensen har, som det fremgår, været en aktiv del af den danske musikscene i mange år. Han har turneret med adskillige koncerter, projekter, foredrag og workshops i både ind- og udland. Han er født i Vestjylland og har begge ben på jorden. Han besidder en energi og en udstråling, som smitter af på alle, der arbejder sammen med ham.

Anmeldelser af Oles sangtalent går helt tilbage til 7 årsalderen, hvor en avis skrev om Ole: ”7-årig gjorde lykke.”

Han har sunget sammen med mange kendte solister: Julie Steincke, Silas Holst, Lene Siel, Torben Zeller, Lisa Rommeé, Zindy, Trine Jepsen, Jesper Lundgaard, Etta Cameron, Lillian Boute, Birgitte Frieboe, Mirja Kennedy, Jakob Haugaard m.fl.

Han mestrer genrer fra musical over gospel til pop, viser og evergreens. Den danske musicalscene har brugt Ole meget, og det er blevet til adskillige hovedroller i årenes løb bl.a. i Askepop, Chess, Den Røde Pimpernel (Skandinaviens premiere), Rent, Cabaret , Aida (Skandinaviens premiere), Jean Valjean i Les Misérables, Max Bialystock i The Producers, Sebastian i Den lille havfrue (Europa premiere) og The Visitors (Abba jubilæums-teaterkoncert).

Hans store soloshow Ole Jørgensen in Concert er blevet sendt flere gange i fjernsynet.

Ole Jørgensen har sunget adskillige kirkekoncerter og er alle stedet blevet godt modtaget. En kirkekoncert med manden med en stor tenorstemme og helt nede på jorden-personlighed kan kun blive hyggelig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ole Jørgensen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Ole Jørgensen ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Ole Jørgensen til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
lille 1

▶︎NABOERNE

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.