Nordisk Resonans
profil resonans

Del på de sociale medier

Nordisk Resonans - Kirkekoncerter 2021

- en musikalsk hyldest til livet

Nordisk Resonans er et musikalsk makkerpar med stærke nordiske rødder og høj professionalisme.

Når det musikalske makkerpar – færøske Bergur Fonsdal Johanessen og danske Lone Wernblad – giver koncerter er det en musikalsk hyldest til livet. De emmer af urkraft og leger med det overjordiske. De optræder med boblende spilleglæde, lyrisk eftertænksomhed og sikker melodisk sans.

Lone og Bergur er et stærkt musikalsk team med dybe rødder i Nordens univers, som de til stadighed udforsker i ord og lyd. Når de skriver sange og musik lader de dagen og stemningerne flyde for at skabe nye udtryk, der mødes i musik og ord. De lukker undren, fordybelse, hverdagspoesi, vovemod, lune, ærlighed, og humor helt ind i musikkens forunderlige univers. Deres musik kan bedst karakteriseres som musikalsk wellness og ren kakao for øregangene, der rammer dybt og hænger ved.

Bergur Fonsdal Johannesen, bassist, sanger, og producer. Han er aktiv på den færøske pop-scene som bassist, vokalist og co-producer. Desuden spiller han en del teater.

Lone Wernblad, musiker, sanger, sangskriver, komponist og billedkunstner. Hun har gennem flere år stået bag projekter og turnéaktiviteter med fokus på nordisk kultur, musik og fortællinger for både børn og voksne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nordisk Resonans, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Nordisk Resonans ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Nordisk Resonans til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.