nils henriksen HERO bifald

Del på de Sociale Medier

Nils Henriksen – SOUNDTRACKS

Feat. Kristine Holmquist (vokal) og Mads Heide (klaver)

Nils Henriksen har arbejdet på den danske musikscene som guitarist/producer for en lang række navne, bl.a. Sebastian, C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Kliché, Michael Falch m.fl.

Nils Henriksen udgav endvidere i 2013 CD´en ”Twang & Tambourines”.

Nyeste projekt ”Soundtracks” tager udgangspunkt i filmtemaer fra film som Twin Peaks, Wild at Heart, Rosemarys Baby, Kill Bill, Blues Brothers, Limelight, Top Gun, James Bond m.fl. Alle soundtracks har været igennem Nils Henriksens kyndige producerhænder – og så er der også noget for ”guitar freaks”.

Nils Henriksen fortæller om projektet: ”Det har været et spændende univers at dykke ned i. Vi har arbejdet med arrangementerne og produceret backing tracks i mit studie, som vi bruger som udgangspunkt for vores live performance – en spændende proces som er muliggjort af den teknik man har i dag – moderne tider. Kristine Holmquist og Mads Heide har virkelig været et  ”dream team” at arbejde med, og de har begge bidraget til at projektet kunne lykkes.

Som sagt – moderne tider – håber at publikum også får billeder frem på nethinden ved genhør med de mange fantastiske kompositioner.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

nils henriksen bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører