cover 8

Del på de Sociale Medier

NIKOLAJ OG PILOTERNE

Med sig har han en af de garvede piloter og et ’greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog. Nikolajs nye bog ”Pilot – Angst, rock og pigehjerter”, er skrevet sammen med forfatter Jakob Fälling. Bogen handler om Nikolajs karriere, som er gået fra cowboysange på Valbys gader til Orange Scene på Roskilde Festival.

Han har turneret de danske koncertscener i 30 år, vundet en DMA og har indspillet film med Oscar-vinder Gabriel Axel. Han har leveret soundtracket til en hel del danskeres ungdom. Og har mærket, hvor hårdt det slår, når populariteten pludselig dykker.

I sin selvbiografi fortæller 53-årige Nikolaj Christensen om et musikerliv fuld af gyldne stjernestunder, men også alvorlig modgang. Da Nikolaj var 16 år, begik hans mor selvmord, og siden har han selv kæmpet med en sårbar psyke. Som 45-årig blev Nikolaj ramt af en alvorlig, livstruende krise, der endte med indlæggelse på Hvidovre Hospitals psykiatrisk afdeling i Brøndby.

Efterfølgende har han været tvunget til at genopfinde sin tilværelse og sit forhold til sig selv. Heldigvis med musikken som en meget stærk ledetråd.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

IMG 7046 highres scaled e1587578726160

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører